het creëren van een wolk volant voor de ruimte van een kind

Stap 1 Meten

Stap 2 – Het bouwen van de Valance Frame

Stap 3 – Het ontwerpen van de Cloud

Stap 4 – Aanbrengen van de Cloud Gezicht op de Valance Frame

Stap 5 – Voorbereiding voor Finishing of Painting

Stap 6 – Het schilderen van de Valance

Stap 7 – Bevestigen van de Valance de Wall

Een volant is een geweldig idee voor elke ruimte en kan karakter toe te voegen en te helpen om uw ramen opvallen. Valletjes gebruikt in de kamer van een kind kan helpen bij het creëren van een kamer gevuld met verwondering en pracht. Een wolk volant is een makkelijk te DIY project dat het kind het gevoel van mooie blauwe wolken opknoping in de lucht van zijn kamer zal geven doen. Hier is een snelle how-to guide over hoe je een cloud volant te bouwen voor de kamer van uw kind

Ten eerste, moet u uw raamopening of roeden meten van de ene kant naar de andere. Voeg 4 inch tot die meting.

Vervolgens wordt met behulp van een stuk van 1 x 4 “board en een zaag, snijd de raad van bestuur tot een lengte van het bestuur om de meting die je nam van de raamopening. Daarna, snijd nog twee stukken van 1 x 4” board op de gewenste lengte van uw houten geweld. Typische lengtes voor valletjes zijn over het algemeen tussen de 8 en 18 inch, dus kiezen voor een lengtemaat die geschikt is voor uw raam openen en de kamer is;. Daarna lag het bovenste stuk van je 1 x 4 “board op zijn kant Wees voorzichtig. elk van de 1 x 4 “planken aan de zijden stand naar een 90 ° hoek van het andere stuk. Nu, moet u houtlijm en hout schroeven gebruiken om het frame samen te hechten. Gebruik 1 inch hout schroeven en klemmen aan het frame aan elkaar te bevestigen. Laat de klemmen op het frame totdat de houtlijm goed droog is. Zorg ervoor dat de werkwijze voor het bouwen van het zijframe aan de andere kant herhalen.

Nu, moet u naar de cloud gezicht van de koof te ontwerpen. U kunt dit doen door simpelweg het nemen van een stuk van 1/4 inch multiplex en het tekenen van de wolk op het gezicht van de raad van bestuur. Dan zul je nodig hebt om een ​​puzzel te gebruiken om uit te snijden de cloud ontwerp.

Gebruik uw houtlijm, bevestigt de zijkanten van de volant frame naar de cloud gezicht board. Nogmaals, gebruik klemmen om ervoor te zorgen dat de stukken worden vastgehouden op zijn plaats totdat het hout de lijm droog. U kunt ook gebruik maken van nagels afwerking te helpen beveiligen van de cloud gezicht naar de volant frames.

Vervolgens gebruikt schuurpapier om ruwe de cloud gezicht van het triplex, zodat het later kan worden geschilderd. Gebruik ook hout vulmiddel in elke schroefgaten of spijker gaten die werden gemaakt tijdens het frame of cloud gezicht constructie in te vullen.

Gebruik een mooie schaduw van baby blauw of andere lichte kleur op het gezicht board cloud schilderen en creëren de illusie van een wolk. Laat de verf drogen.

Installeer eerst de L-beugels aan de muur met behulp van 1/2 inch houtschroeven. Na de L beugels goed vastzitten, bevestigd de volant frame aan de L beugels met behulp van hout schroeven.

Dat is het, je een cloud-achtige wonder hebben gemaakt voor de kamer van uw kind, terwijl het toevoegen van karakter en een erg leuk om de omgeving van uw kind.