eenvoudig houten hek verwijderen

Stap 1 – Clear Area

Stap 2 – Post van de Omheining Puller

Stap 3 – Bevestig Tension Jaw

Stap 4 – Chain

Stap 5 – Pomp

Houten omheining verwijderen is niet iets dat vaak wordt gezien als eenvoudig. U zult merken dat er meestal een heleboel harde arbeid dat gaat in dit. Echter, als je in staat om de juiste tools te krijgen, zult u merken dat de taak is niet iets dat is zo moeilijk. Het is belangrijk dat u niet alleen de juiste tools, maar dat je ze ook veilig en correct kunnen gebruiken.

Het eerste ding dat u hoeft te doen is duidelijk het gebied zo veel als je kunt. Je gaat om ruimte nodig hebben om veilig en gemakkelijk te werken. U zult dan moeten kijken naar de houten palen die u wilt starten op. Erachter te komen hoe u wilt gaan over het aansluiten van uw afrastering trekker. Er zijn verschillende soorten trekkers hek. Sommigen kunnen eindigen die een schroefdraad oogje. Dat zal nodig zijn, zodat u in staat om uw hek post puller aan uw houten omheining zal zijn.

Het hek post puller gaat om het belangrijkste deel van het werk te zijn. Als je het niet hebt, dan zul je uiteindelijk met een veel hardere tijd het verwijderen van de houten hek. Om te beginnen, moet u het hek post trekker bevestigd op de houten hek dat u wilt beginnen met te krijgen. Als een van de palen die u werkt met zijn dicht bij de grond kapot, dan is het oog zal moeten worden geregen met de schroevendraaier. Je zal dan gaan in het midden van het gebroken stuk zodat u in staat om het op te trekken van het vuil zal zijn. Alle hek post trekkers zal een bijlage die een spanning kaak hebben. Het zal worden gebruikt wanneer er een kleiner deel van een hek post die komt van de grond.

Je zult merken dat hoe meer spanning die u van toepassing zijn met de spanning kaak, hoe meer druk dat de spanning kaak zal op het hout te zetten. Met het oog op het te hechten, zal je nodig hebt om het te hechten aan het hek post trekker en ontvang de bijgeleverde ketting aan de arm van de haak het hek puller’s. Van daaruit wordt het andere einde van de keten dan moeten worden bevestigd om de spanning kaak.

U moet de ketting rond het hek post tweemaal als de ketting lang genoeg is. Dit is nodig zodat de ketting kunnen ruim van het hout te grijpen is. Aan beide kopse schakels van de ketting moet worden gehecht aan de haak hek trekker, zodat de ketting kan worden gehouden op zijn plaats.

De druk moet worden toegepast op de afrasteringspaal met het handvat van de hydraulische pomp. Bij het gebruik van een oog, kan het nodig zijn om te beginnen met alle graven rond de post, zodat een kleine hoeveelheid zal worden blootgesteld.