diy een draagbare kinderbed

Stap 1 – Acquire Pillows

Stap 2 – Aanpassing Pillows

Stap 3 – Sluit de kussenslopen Together

Stap 4 – Plaats Pillows

Extra / optionele stappen

onderwerpen

Schrijver, ondernemer, Veganistisch en Naturalist Blogger, en recente MBA. Oprichter van Siteforhumans.com en Prince of Wales Vegan Shoppe.

Toen ik een kind was, heb ik zo veel tijd als ik kon in mijn grootouders ‘huiskamer. Toen we samen waren, zou mijn hele familie verzamelen zich rond hun grote televisie en kijken naar oude spel toont laat in de nacht. Elke persoon had een eigen toegewezen plekken, zoals mijn broers en zussen al slenterden op de grote leren bank en alle stoelen waren gevuld met volwassenen en tieners neven, had ik altijd een mooi plekje op de vloer, hoewel je nooit zou me horen klagen. Ik heb genoten van mijn plaats dankzij een mooie blauwe en oranje schuim opvouwbaar bed dat de perfecte maat voor mij was. Onlangs echter, toen ik probeerde om iets dergelijks voor mijn eigen neefjes en nichtjes te vinden, was ik verbaasd over de prijzen die zij beschikbaar zijn in de winkels. In reactie, maakte ik mijn eigen en het was een eenvoudig project wil ik mijn bevindingen delen met anderen die misschien iets soortgelijks voor hun eigen kleintjes nodig hebben. Hier is hoe het te doen.

Deze DIY beginnen, zal men moeten drie kussenslopen die in de wasmachine worden gewassen vinden. Kinderen zijn rommelig, dus met de mogelijkheid om deze bed als dat nodig is vrij schoon te maken is een ware zegen. In de foto hierboven, koos ik drie gevallen die uit een eenpersoonsbed set waren, maar voel je vrij gek te krijgen in je creatieve proces.

Leg de zaken op een vlakke ondergrond, zodat de lange zijden in lijn, drie op een rij.

Met behulp van een naald en draad, naai de drie kussenslopen samen op hun naden, het verlaten van het open einde onaangeroerd. Dit kan met de hand of op een naaimachine, hoewel een machine steek duurzamer en best bestand zijn tegen wat er gegooid zal worden.

Door deze stap worden alle drie kussenslopen elkaar genaaid, en je bent klaar om dat de vulling zijn. Om dit te doen, dan simpelweg slopen vullen met oude kussens, de vorming van bed je eigen DIY genaaid kind.

Kussen Maat: Afhankelijk van de grootte en de stijl van uw kussenslopen, kunt u vinden dat zodra uw kinderen beginnen te ontspannen op het bed, kan de kussens uit te vallen aan de ene kant. Als dat het geval is, zou ik eerst aan de grootte van het kussen in het project. Met het kussen grootte afneemt, geeft het extra fabric en meer opties voor het probleem op te lossen (een daarvan wordt hieronder beschreven).

Velcro: Na het verkleinen van de kussens wordt extra stof beschikking gesteld waarmee men het gat sluit u door het doen van een aantal dingen. Ik twee stroken Velcro toegevoegd aan de mijne, maar wat je doet moet uitsluitend gebaseerd op uw vermogen en hoe u van plan bent over het gebruik van dit project. Ritsen zou cool zijn, een trekkoord zou ook geweldig zijn (hoewel het een beetje meer naaien zou vereisen).

Kussens: Een laatste ding om te overwegen voor het begin van dit project, zelfs als je moet gaan en te kopen van nieuwe (goedkope) kussens, is de machine-wasbare kussens gebruiken. We weten allemaal hoe rommelig kleintjes kunnen krijgen en hoewel de kussenslopen zelf kan gemakkelijk worden gereinigd in de wasmachine, hetzelfde geldt niet voor alle kussens!