diy aangepaste venster gordijnen behandelingen

Split Gate

accent Treatment

overdekte Cornice

Stenciled Gordijn Behandelingen

Wanneer u een eigen huis of een appartement huren zul je altijd hebben ramen, maar ze kunnen kijken zo koud en saai zonder raam gordijnen behandelingen. Je mag niet in staat zijn om de juiste draperie behandelingen vinden, maar het is mogelijk, met zeer weinig inspanning, om uw eigen venster draperie behandelingen samen te stellen. Het artikel dat volgt zal een aantal goede ideeën met u delen om u te helpen op weg te kleden dat venster.

Dit is één van de meest fundamentele dingen die je kunt doen of hebben gedaan om te kleden uw ramen. Vindt een gordijn dat zolang het venster (of tenminste lijkt te zijn) en een gordijnroede nodig. U kunt ook gebruik maken van elk soort stof als je niet wilt dat een echte gordijn aan te schaffen. Er zijn twee panelen nodig voor deze behandeling. Plaats elke op dezelfde gordijn staaf en hang het over het raam. Verzamel de ene kant van het gordijn rond het centrum, maar dichter naar de bodem, en bind het af met bijpassende stof. Hoe lager je afhechten het gordijn vertaalt naar een smallere opening.

Dit soort gordijn behandeling wordt gebruikt in combinatie met een traditionele gordijn. Dit is de veronderstelling dat u een gordijnroede in een reeks van haken geplaatst. Zo niet dan moet je een aantal te installeren, maar dit is niet moeilijk te doen. U kunt elk type materiaal gebruikt voor een accent zolang het lang genoeg is om de overspanning van de vensterbedekking en voldoende draperen aan de zijkanten. Je zal in principe het verzamelen van de stof en plaats het in de haken. Eenmaal daar de uiteinden zal draperen onderaan de kanten van het venster. Je kunt spelen met het een beetje te dompelen en accordeon of kilt plooien te creëren.

Sommige raam tinten zal komen met een kroonlijst dat de gordijnroede omhult en steekt uit het raam. De kroonlijst is zeer merkbaar en is meestal slechts één kleur. Ze zijn niet erg prettig om naar te kijken en zeker niet iets toe te voegen aan de ruimte of het raam. Je kan dit verhelpen kiezen van een stof die past bij de gordijnen. Verwijder de kroonlijst uit het raam en stofferen met behulp van de stof die u hebt gekozen. U kunt nieten of lijm aan de kroonlijst.

Dit kan heel goed een van de leukste projecten die je kunt doen in uw huis en is vooral geschikt voor de ruimte van een kind te zijn. Zoek een design (of meerdere) die je leuk vindt en print ze uit op de computer thuis. Knip het ontwerp en traceren op een stuk van vaste stof en knip het uit. U bent in het silhouet alleen geïnteresseerd. Schaf zuivere stof en snijd het in twee panelen. Steek de stof stencils naar de zuivere stof aan elke kant, hang hem dan achter de huidige gordijnen. Als het huidige venster gordijnen is ook pure u een gelaagde look samen met een design element te creëren.