dille vermeerdering methoden

Het uitdragen van Kruiden en Dill Zaden

Voortplanting van Dill

Dill, een zeer populair kruid in keukens in veel huishoudens, is synoniem met augurken en behandeling van aandoeningen, variërend van koliek bij kinderen en winderigheid bij volwassenen. Dille kan groeien onder de meeste weersomstandigheden het hele jaar door. Zaad vermeerdering is niet erg moeilijk. De bloemen produceren veel zaden die kunnen worden gebruikt voor een lange tijd, zelfs na te zijn gescheiden van de bloemen.

Er zijn twee stappen betrokken bij het uitdragen van dille zaden, net zoals het propageren van kruiden.

Voor het uitdragen van dille zaden, is het belangrijk om te begrijpen hoe dille zaden voor te bereiden voor de vermeerdering.

Deze methode van de oogst zal ervoor zorgen dat u voldoende dille zaden te verspreiden.

Dille kan zowel binnen als buiten worden gekweekt. Groeiende dille vereist binnen reguliere trimmen en een zonnige vensterbank. U kunt ook groeien dille in een kas.

Om dille buiten groeien, vindt u tal van direct zonlicht, een seizoensgebonden dosis algemene doeleinden meststoffen en goed doorlatende grond nodig hebben. Het zal overleven in de gemiddelde kwaliteit van de bodem en in droge omstandigheden ook. De zaden moeten ondiep worden gezaaid, ongeveer 3 mm tot 5 mm diep, als het zonlicht kieming zal verbeteren.

U kunt uw dille zaden direct te planten in de modder, zolang je ze goed bewaterd en beschermd tegen wind.

De directe verspreiding van zaden is beter dan de transplantatie methode. U kunt echter de transplantatie methode van de groeiende dille gebruiken met behulp van de bladeren.

Houd een afstand van ongeveer 12 inch, terwijl het zaaien of het propageren van dille. Zaaien niet dille met venkel zaden, zoals kruisbestuiving de smaak van beide specerijen zal verminderen.

De geschatte tijd voor het ontkiemen van de zaden tijdens het oogsten zaden door middel van propagatie is 21 tot 25 dagen, met een gemiddelde van 70 dagen om te rijpen.

U kunt het hele jaar door aanbod van dille hebben als je de verspreiding dienovereenkomstig plannen.