deurbel knop vervanging

Als uw deurbel plotseling niet meer werkt, betekent zeer waarschijnlijk dat je nodig hebt om de deurbel te vervangen, maar maak je geen zorgen, deurbel vervanging hoeft niet eng of gevaarlijk zijn indien goed uitgevoerd. In feite is het vervangen van een kapotte deurbel knop duurt slechts enkele minuten en is vrijwel probleemloos. Door het volgen van deze aanwijzingen moet u uw nieuwe deurbel knop in een mum van tijd geĆÆnstalleerd.

De aanschaf van een nieuwe deurbel Button

Aangezien er verschillende merken en modellen van de deurbel knoppen, als je niet zeker weet welke je moet volgen de onderstaande stappen voor het verwijderen van de knop en neem de gebroken een in een lokale hardware winkel om ervoor te zorgen dan de oude te vervangen met hetzelfde model. Dit bespaart u van de verplichting om extra gaten boren in de zijkant van uw huis en het uitzoeken hoe goed aansluiten van de bedrading. Ook is het makkelijker om te beginnen met de juiste deurbel knop in plaats van te krijgen halverwege de installatie en beseffen dat je de verkeerde gekocht.

Schakel de stroom

Zorg er altijd voor dat de stroom is uitgeschakeld op de stroomonderbreker of zekeringkast voor het vervangen van uw deurbel drukken. Hoewel deurbellen hebben een zeer lage spanning en er is weinig kans om te worden geƫlektrocuteerd, het is altijd een goede praktijk van de elektriciteit bij het werken rond de draden uit te schakelen. Er is altijd de kans op een elektrische schok of letsel waar elektriciteit wordt betrokken.

Verwijder de gebroken deurbel knop

Uw deurbel knop wordt op zijn plaats gehouden met twee schroeven. Draai deze schroeven om uw deurbel knop te verwijderen. De deurbel drukt, wordt nog steeds de elektrische draden aangesloten, dus wees voorzichtig niet te hard te trekken op het tijdens het verwijderen of u kunt de draden die zijn geschroefd in het beschadigen.

Schroef Wires

Wanneer u de deurbel knop te verwijderen, zult u merken dat er twee draden geschroefd in de achterkant van het. Zorgvuldig losschroeven deze draden aan op de deurbel knop volledig te verwijderen uit het toestel.

Vervang de deurbel Button

Om uw nieuwe deurbel knop te bevestigen, gewoon de stap die u gevolgd om de kapotte te verwijderen keren. Maak het aan de twee draden. Zodra dit gebeurt, plaatst u de nieuwe deurbel knop waar de oude stond en vastschroeven. Schakel de stroom weer aan en test het uit om ervoor te zorgen dat het goed werkt.