basics deur reparatie

Eenvoudige deur reparatie stappen kunnen u helpen twee gemeenschappelijke deur problemen die huiseigenaren geven de ruzies op te lossen. Met een beetje creativiteit en dit makkelijk gids, zult u een deur die kan sluiten of openen net zoals het hoort te doen te hebben;. Gereedschappen en materialen die je nodig hebt

Patch Up Bad Rollers, Bad rollers komen vaak voor de deur problemen veroorzaakt door de kwaliteit gebracht en maken van de rollen. Gewoonlijk worden deurrollen van kunststof te waarborgen tegen roest en corrosie. Maar omdat plastic broos kan zijn, kan deurrollen vatbaar voor scheuren te zijn. Gebarsten rollen kunnen deuren vastlopen. Om dit type deur probleem op te lossen, volgt u de onderstaande stappen,. Ten eerste, take down de betreffende deur. Draai het scharnier schroeven of iets dat de deur naar het frame bevestigd. Als de deur is opgebouwd uit verschillende panelen, take down degene die slechte rollen heeft. Normaal gesproken hoeft u alleen maar een schroevendraaier om de deur losmaken;. Ten tweede, verwijder de slechte rollen. Uw handige schroevendraaier weer in gebruik worden genomen wanneer u de schroeven waarmee de roller assemblage bevestigen op de deur te verwijderen. Als de gehele deur bestaat uit een aantal panelen, alleen deurrollers verwijderen uit getroffen deurpanelen,. Tenslotte kopen en vast te stellen van een nieuwe reeks rollers. Gebarsten of defecte deur rollers niet veel gebruikt in hen, omdat een roller meestal wordt verkocht als een samenstel van onderdelen. De beste optie is om een ​​nieuwe roller set te kopen. Zorg er wel voor dat de nieuwe rollen die u koopt zijn van hetzelfde model als de bestaande of defecte onderdelen. Bevestig de nieuwe rollen op de deur. Vergeet niet om de instructies op de roller doos of het etiket te volgen;. Zorgen voor een correcte vergrendeling, deuren die niet perfect hebben meestal vervormd of opgezwollen oppervlakken of gekartelde randen niet grendel. De oneffenheden worden veroorzaakt door blootstelling aan natuurlijke elementen of gewoon door slechte zwaar. Voor dergelijke problemen, kunt u een nieuwe deur nodig. Maar voor andere haken en ogen, zijn er eenvoudige manieren om deuren die niet goed wordt gesloten te repareren;. Controleer eerst en draai het scharnier schroeven. Meestal kan los schroeven op de scharnieren van de deur doen ondergaan en doorhangen hangen, waardoor het onmogelijk aan te passen voor het frame. Dus, maak er een punt om de scharnieren te inspecteren en draai losse schroeven. Om ervoor te zorgen dat uw deur past op het frame, plaatst sommige boeken of tijdschriften om het faillissement of houden de deur goed als je de schroeven;. Ten tweede, inspecteren de deurknop en voeg smering. De deurknop kan problemen die u moet oplossen voordat je de deur dicht kunnen sluiten veroorzaken. De deurknop kan worden verroest of verroest aan de binnenkant, zodat spuiten een anti-corrosie oplossing of smeermiddel aan op de vergrendelingsmechanisme verbeteren van toepassing zijn;. Tot slot, controleer op obstakels tussen de deur en het frame. Soms voorwerpen komen te zitten aan de zijde waar de deur aan het frame is bevestigd. Dergelijke voorwerpen kunnen voorkomen dat de deur van wordt stevig dicht. Gewoon verwijderen van eventuele obstakels en de deur moet goed sluiten.