nadelen van het hebben aluminium dakgoten

Duurzaamheid

Onderhoud

Uitbreiding gerelateerde problemen

Aluminium goten relatief populaire vormen van goten omdat van een betaalbare, maar toch goed bestand tegen slijtage. Zij hebben echter een aantal nadelen. Dit artikel zal een aantal van de nadelen van aluminium dakgoten te markeren.

Aluminium goten zijn relatief weerbestendig, vooral als in vergelijking met vinyl goten. Het moet echter worden gezegd dat ze duidelijk minder duurzaam dan staal of koper, bijvoorbeeld. In feite, aluminium dakgoten zijn meer vatbaar voor het ontwikkelen van deuken. Aluminium goten zijn ook relatief licht, vooral in vergelijking met stalen of koperen goten. Sommigen kunnen deze factor beschouwen als een voordeel, want het maakt ze makkelijker te nemen en te behandelen tijdens het installatieproces. Echter, aan het eind van de dag, is het ook een nadeel omdat het lichter gewicht, minder duurzaam zijn deze goten.

Aluminium goten moeten goed worden onderhouden met het oog op corrosie en deuken te voorkomen. Het schoonmaken van hen en ze regelmatig breeuwen is belangrijk. Om corrosie te voorkomen, moet je plastic of zware rubber verdeeldheid tussen het aluminium en andere nabijgelegen materialen zoals koper en tin, die de kans op en ernst van de corrosie kunnen verhogen plaatsen.

Aluminum breidt uit en contracten als gevolg van veranderingen in de temperatuur. Dit veroorzaakt soms de goten te scheuren als gevolg van de voortdurende veranderingen in het materiaal ontwikkelen. Bijgevolg zullen dergelijke scheuren moeten worden gerepareerd, anders zal lekken.