maak een schelp aanrecht

Stap 1 – Maak een plan

Stap 2 – Maak je Mold

Stap 3 – Meng en toe Resin

Stap 4 – Shells toevoegen

Een zeeschelp aanrecht is creatief, uniek, visueel aantrekkelijk en een geweldige keuze voor een keuken te verbouwen. Als u van plan bent overdoen uw aanrecht, en zijn geïnteresseerd in dit ontwerp, zijn er een paar dingen die je zult willen in gedachten te houden terwijl u werkt. Hier is een gids met stap-voor-stap instructies over hoe om dit aanrecht droom werkelijkheid in uw eigen huis.

Voordat u begint met het mengen van de hars, moet u een plan te maken. Meet het aanrecht gebied dat je gaat werken op. Knip een groot stuk papier van hetzelfde formaat als de teller. Leg de schelpen en beslissen over een ontwerp nu, terwijl je bent vrij om te werken, en markeer ze op het papier. U kunt dit te bereiken 1 van 2 manieren. Ofwel lay-out van de schelpen op het papier de manier waarop je wilt dat ze zijn, en nemen ze rechtstreeks van het papier en leg ze op de mal tijdens het werk, of leg ze uit en gebruik dan een marker voor elke shell nummer en het nummer van de krant maar ook om te volgen als je later werken. Beide zijn eenvoudige manieren om u te begeleiden.

Het maken van de mal is het moeilijkste onderdeel van dit project. U kunt glas of metaal, maar kunststof is meestal de meest populaire materialen gebruikt om het frame te construeren. Zorg ervoor dat het plastic kan worden gebruikt met de hars die u hebt gekocht voordat u begint te werken. Neem 4 stukken plastic en snijd ze aan de grootte van uw papier of aanrecht gebied. U kunt armaturen of schroeven gebruiken om ze met elkaar te verbinden. Zodra deze is gemaakt, vul de vorm met water, zodat er geen lekken. Als u een gat of het openen van welke aard dan ook, gebruikt kalefateren te beveiligen en sluit het op.

In een emmer, meng de hars en katalysator volgens de aanwijzingen die zij verzinnen. Bij het kopen van de hars, zorg ervoor dat je het koopt in de buurt van de datum waarop u gaat werken aan het project. Hars duurt ca. 6 maanden zonder te worden gebruikt. Giet een laagje in de vorm en laat het zitten voor een beetje.

Gebruik nu het plan dat u eerder gemaakt, en stel de schelpen op het hars op dezelfde manier. Zorg ervoor dat uw vingers af van de werkelijke hars te houden, zodat u geen streepjes te maken. Zodra u alle van de schelpen hebben gelegd, giet er nog een laagje hars gelijkmatig op de top. Laat dit zitten 48 uur uitharden. Als het droog is, nemen de mal eraf en vijl eventuele randen die het nodig hebben.