maak dan een briljante mozaïek bloempot met gebroken keramische stukken

Stap 1 – Prep de bloempot en Keramiek

Stap 2 – Maak uw ontwerp

Stap 3 – Lijm Ceramic Pieces

Stap 4 – Breng Grout

Stap 5 -Cleaning Up en Waiting

Bloempotten zijn zelden zo kleurrijk en mooi als de planten in hen, maar ze kunnen zijn! Spice up die oude bloempotten door ze te decoreren met gebroken keramische stukken van een nieuwe en verbeterde briljant kleurrijke mozaïek bloempot te creëren. Als je nieuw bent mozaïeken zijn of een tuinman die behoefte heeft om verlevendigen uw tuin en terras, versieren van een bloempot met gebroken keramische stukken is de perfecte project.

Tips

Verspreid een oude plaat voor het eenvoudig opruimen van keramische lonten later. Reinig en droog de pot goed af. Verzamel verschillende kleuren en designs van keramische stukken en gerechten. Raadpleeg een kleurenwiel voor hulp bij het kiezen van de kleuren die het beste met elkaar zullen aanvullen. Wikkel de keramische stukken en gerechten in de oude lakens en handdoeken en sloeg hem met een hamer te breken in willekeurige stukjes. Gebruik tegel tangen om vorm te geven in specifieke vormen en maten.

Experimenteer tekenen uw ontwerp op papier. Voor degenen die niet begaafd in tekenen, kunt eenvoudige objecten als een zon, yin-yang of bloem ziet er geweldig uit, vooral met de juiste kleurkeuze. Dambord patronen of abstracte ontwerpen zijn goede opties voor degenen die niet bereid zijn om een ​​landschap muurschildering op hun bloempot te creëren. Schik keramische stukken op de top van de getekende ontwerp om te zien hoe het eruit zal zien op uw bloempot. Tweak uw ontwerp indien nodig en teken het ontwerp op de bloempot.

Met behulp van een tegellijm, lijm de keramische stukken op de bloempot. Lijm kan worden aangebracht op de achterzijde van de tegel of bloempot. Laat de lijm drogen gedurende enkele uren. Tussenruimte kan variëren afhankelijk van uw persoonlijke wens, maar gelijkmatig verdeeld tegels of keramische stukken over het algemeen zien er het beste.

Met behulp van je handen (doen handschoenen niet vergeten), verspreid de specie in de scheuren. Gebruik een stokje of iets dergelijks aan het werk te helpen in de kleinste ruimtes en maak het glad. Probeer om blobs van overtollige specie te verwijderen, maar maak je geen zorgen over het krijgen van het all-you kan na het drogen te verwijderen.

Laat de mortel drogen ten minste 48 uur. Opruimen zorgvuldig, zich bewust van de vele lonten van keramiek. Als pleister is opgedroogd, veeg met een vochtige spons om het overtollige specie dat de keramiek kunnen zijn bevuild te verwijderen. Breng een sealer en wacht nog 48 uur voor het planten.

Plant uw favoriete planten in uw flashiest bloempot en genieten van de kleurrijke schoonheid!