kast deurslot – wat te doen als je geen toegang hebt

De deuren gebruikt op het interieur van uw huis kan worden uitgerust met sloten. Zo hebben de meeste badkamers hebben een aantal vergrendeling op hen om mensen uit barging in de badkamer te houden. Kast deuren kunnen worden uitgerust met sloten die een sleutel nodig hebben om te openen als u wilt uw spullen veilig en privé te houden. Echter, er kunnen momenten zijn dat je merkt dat je buitengesloten uit je kast.

Er zijn een paar dingen die je kunt doen, zodat u toegang tot uw kast te krijgen.

Verwijder het hek; Het verwijderen van de pinnen uit de scharnieren en het nemen van de deur uit is een handige truc. Als u de sleutels van uw kast deurslot verloren hebben, wil je het toch stellen deur te vervangen. Demontage van de deur heeft u toegang tot de andere kant van de knop, waar u de deur kunt ontgrendelen geven.

Gebruik een Credit Card, met behulp van een credit card tussen de deur op slot en de deurstijl terwijl u tegelijkertijd duwen op de deur en de knop kan een kastdeur slot te openen. De meeste binnendeur sloten niet deadbolts en deze methode werkt op dit type slot. Het is veel minder ingrijpend dan het verwijderen van de deur uit de scharnieren.

Veiligheidssluiting, Als u het type deurslot op de kast deurslot dat wordt gebruikt in een badkamer of andere reden is er een klein gat op de gesloten zijde van de deurknop die kunnen worden gebruikt om het slot pop van de andere kant. Deze release-gaten zijn een veiligheidsvoorziening voor de badkamers in de meeste gevallen. Hoeveel ouders hebben bevonden zich aan de verkeerde kant van een gesloten deur met hun kind aan de andere kant? Met behulp van de release gemakkelijk opent de deur.

Verwijder Padlock Vergadering; Als de kast deurslot die u gebruikt is een eenvoudige hangslot en scharnier ingesteld, kunt u gewoon het geheel te verwijderen. Schroef het scharnier en grendel van de deur en kunt u de deur te openen. Je moet het scharnier, beugels en hangslot vervangen als u de sleutels kwijt om dit soort kast deurslot.

Bel de Slotenmaker; Het kan voorkomen dat de kast deurslot reageert niet op een van deze methoden zijn en je zal moeten om te bellen in een professional. Een slotenmaker zal kunnen openen van de gesloten deur in een paar minuten in de meeste gevallen. Als je gewoon niet het slot openen met een van deze suggesties, een professional is om je kast deur open te krijgen.

Het blokkeren van de kast deur is een goede manier om je items privé en veilig te houden. Als u items in je kast die je zou willen uit de nieuwsgierige ogen van de rest van de familie te houden hebben, een eenvoudige kast deurslot is het antwoord. Zorg ervoor dat u bijhouden van de toetsen, zodat je uiteindelijk niet het verwijderen van de deur uit de scharnieren alleen op uw spullen te krijgen.