drogen gardenia bloemen

Gardenia bloemen zijn favoriet voor hun uiterlijk en geur. Om het uiterlijk van de bloem veel mensen graag om ze te drogen om ze in een vaas of hang ze als decoratie te houden. Drogen gardenia is een eenvoudig proces, en u in staat om uw gedroogde bloemen voor de komende jaren te houden zal zijn. Net als elke bloem, is er een proces te volgen bij het drogen gardenia om ze het laatst te maken.

Stap 1: Het plukken Bloemen

Voordat u bloemen droog je moet weten welke je moet dus halen ze gemakkelijk kunnen worden gedroogd. plukken altijd de bloemen voordat ze in volle bloei. Dit zal helpen bij het droogproces, omdat de bloemblaadjes niet zo makkelijk als ze misschien als je te drogen tot een Gardenia bloem die in volle bloei zal vallen.

Stap 2: groeperen van de bloemen samen

Zodra u de Gardenias die u wilt om te drogen hebben geplukt, zul je samen moeten groeperen. Groepen van 4 of 5 bloemen het beste. Iets meer kan teveel zijn en misschien niet adequaat te drogen omdat ze te veel bloemen gegroepeerd.

Stap 3: Het binden van de Bloemen

Nadat u de bloemen zijn gegroepeerd je nodig hebt om ze stevig te binden samen. Gebruik een koord, rubber band of lint om alle bloemen samen te houden. Bind het touw rond het einde van de bloemen, dicht bij de uiteinden. Bind het touw zo strak dat geen van de stengels kan uit het bos vallen.

Stap 4: Hang Upside Down

Nadat u hebt gegroepeerd en bond de bloemen samen je nodig hebt om de bos bloemen op zijn kop met de hand. Hang de bloemen ondersteboven in een koele plaats, waar het donker is. Het houden van de bloemen in een koele omgeving naar behoren helpen het droogproces werk, in plaats van te snelle droging en het hebben van de bloemblaadjes opdrogen en vallen af ​​van de bloem.

Geef de Gardenia bloemen ongeveer 2-3 weken om op te hangen voordat je probeert om ze neer te halen. Normaal gesproken duurt het zo lang voor de bloemen goed drogen. Als er geen levendige kleuren links in de bloemblaadjes, zult u weten dat de bloemen volledig worden gedroogd. Echter, het is altijd het beste om te proberen en nemen van de bloemen voor de blaadjes beginnen te vallen van de plant. Drogen bloemen is een geweldige manier om de bloem schoonheid te behouden en om een ​​goedkope accessoire voor uw huis te creëren. Zorg ervoor dat u altijd onthouden om de Gardenia bloemen die je wilt om te drogen halen, vlak voordat het in volle bloei. Groep slechts een paar bloemen samen en bind ze ondersteboven te drogen. U zult dan in staat zijn om te genieten van een langdurige decoratieve bloem die je altijd kunt hebben.