do’s en don’ts bij het repareren van een lekkende wasmachine

Zoek de oorzaak van het lek

Controleer Hose Fitting

Heeft Kijk omhoog richting voor de reparatie

Do not Start de Repair Tot Je hoeft niet Machine Diagram

Do not Start de Reparatie zonder Alles Gereedschap

Niet werken als je Rugklachten

Niet Repareer All the Time

Er zijn verschillende oorzaken van een lekkende wasmachine. Er zijn verschillende problemen die eenvoudig kunnen veroorzaken. Sommige van deze problemen ontstaan ​​omdat de eigenaar niet goed gebruik van de machine. Wasmachine moet ongeveer 4-8 jaar duren afhankelijk van hoeveel het wordt gebruikt. Deze machines moeten goed worden onderhouden. Er zijn veel mogelijke oorzaken van een lek. Omdat deze machines zijn vrij groot in feite de toegang tot lekkende plek kan lastig zijn.

Bij de reparatie van een lek proberen te achterhalen waar de lekkage vandaan komt eerst. Een lek kan worden veroorzaakt door een slang defect of als gevolg van problemen tijdens de wascyclus zelf. Laat de machine en start het water. Op zoek naar druppels op de slangen die kunnen worden gezien. Voer een cyclus bepalen wanneer het lekken daadwerkelijk plaatsvindt.

Controleer alle slangkoppelingen het als een losse hole een gemeenschappelijke plaats voor een lek kan zijn. Met name als de machine net is geïnstalleerd, moeten de interne ringen of de hele slang worden vervangen. Een ontbrekende of beschadigde rubberen afdichting kan veel problemen veroorzaken. Start de vulcyclus en open de machine kabinet aan een inwendig lekken te vinden. Gebieden die lekken kunnen worden verroest of kalkafzetting. Bovenlader wasmachines moet de achterpaneel verwijderd. Ga je gang en dit te doen, maar wees voorzichtig. Zorg ervoor dat de machine is uitgeschakeld voordat u dit doet.

Er zijn vele gidsen over hoe de benodigde reparatie uit te voeren. Ook beseffen wanneer de reparatie is buiten je bereik en een professionele nodig is. Een wasmachine reparatie man kunnen lokaliseren en te repareren van een lekkende machine in minder dan een uur. Dit is een goedkope reparatie die kost minder dan $ 100.

De machine kan bij het proberen om de lek te worden gestoken, maar het moet worden losgekoppeld bij het uitvoeren van herstelbewerkingen. Alvorens de machine uit elkaar zorgen ervoor dat de afvoer is niet goed aangesloten. Dit kan gebeuren en is eenvoudig op te lossen. Begin niet met het trekken van de machine uit elkaar tot je een schema van de machine te hebben en weten wat elk onderdeel is en welke delen van de slangen aan te sluiten op.

Zorg ervoor dat de juiste instrumenten worden gebruikt om het probleem op te lossen. Er zijn speciale slangklem tang die kan worden gebruikt voor het vervangen van slangen en klemmen. Om bad zeehonden een speciale steeksleutel nodig te verwijderen. Het gebruik van de verkeerde gereedschap kan de machine verder te beschadigen en de reparatie zal niet goed werken.

Een lekkende bad fitting is het moeilijkst op te lossen. Als u gevoelig voor problemen toen het niet zelf doen, zijn nogal helpen om het bad uit de wasmachine te tillen krijgen. Wees je bewust van roest. Als het apparaat volledig is doorgeroest, waar het lek is dan de reparatie is niet van plan om iets te repareren. Het is tijd om een ​​nieuwe wasmachine te krijgen.

Ga er niet vanuit dat alles kan worden opgelost. Op een bepaald moment zal de machine gewoon blijven breken maakt niet uit wat je doet.