diy hollywood-stijl verlichte spiegel

Stap 1: Meet de locatie voor uw verlichte spiegel

Stap 2: Koop de Multi-Light Panels

Stap 3: Hang the Mirror

Stap 4: Sluit de Multi-Light Panels

Stap 5: Bevestig de lichtpanelen aan de Mirror

Stap 6: Sluit het Panel Assembly Light

Een glamoureuze verlichte spiegel boven je ijdelheid tafel of in uw badkamer zal u helpen zo prachtig uitzien als Hollywood’s toonaangevende artiesten van weleer. Gebruik deze richtlijnen om te bouwen en te installeren uw eigen Hollywood-stijl verlichte spiegel.

Stap 1: Meet de locatie voor uw verlichte spiegel

Kies een geschikte locatie voor de spiegel die tenminste 24×36 inch en voeg 4 inch per zijde voor de multi-lichtpanelen. Installeer de lichtpanelen meer dan 6 inches afstand van een aangrenzende muur, de muur gemonteerde kast, en boven een tafel of aanrechtblad. U zult daarom moet 54 inch van de muur hoogte en 44 inches van de muur breedte voor een 24×36 verlichte spiegel aangestoken op alle 4 kanten.

Stap 2: Koop de Multi-Light Panels

Multi-licht panelen zijn in eenheden van 3 lampjes (15 inch), 5 lampen (21 inch) of 7 lights (35 inch) in de lengte. 2 panelen van 5 lampjes en 2 panelen van 7 lichten, wanneer deze is aangesloten op de hoeken, zal een 24×36-inch spiegel omringen. De meeste lichtpaneel fabrikanten bieden afwerkingen van glanzend chroom, geborsteld chroom, messing, amandel beige of wit, en de lampen zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Sferische bollen, ofwel mat of helder werk best in Hollywood-stijl spiegels. Energiebesparende laag wattage bolvormige lampen zijn nu verkrijgbaar bij vele makers. Wanneer u de multi-lichtpanelen te kopen, hebben ze samen aangesloten op een enkele snoer en stekker, met een schakelaar aan het snoer voor eenvoudige installatie.

Stap 3: Hang the Mirror

Hang de 24×36-inch spiegel in de daarvoor bestemde ruimte verlaten vrije ruimte voor de multi-lichtpanelen worden gemonteerd omheen. Bevestig de spiegel stevig aan de muur met spiegel mastiek en druk stevig op zijn plaats. Laat de spiegel mastiek om 1 uur vóór het toevoegen van de lichtpanelen.

Stap 4: Sluit de Multi-Light Panels

Snap de multi-lichtpanelen elkaar, zodat het snoer en de stekker uit te breiden van de bodem juiste of linkerhoek, welke geschikt voor het stopcontact is. Plaats alle benodigde lampen in de sockets. Zorg ervoor dat de lichtschakelaar toegankelijk is, maar beschermd tegen opspattend water als de spiegel in de badkamer. Test de gloeilampen door de stekker in het licht systeem in het stopcontact. Haal de stekker van het licht paneel montage om de installatie voort te zetten.

Stap 5: Bevestig de lichtpanelen aan de Mirror

Toepassen spiegel mastiek in brede stroken op de achterkant van de multi-lichtpanelen. Met de hulp van uw assistent, richt de lichtpanelen goed naar de randen van de spiegel en druk ze op zijn plaats. Maak eventuele aanpassingen snel, als spiegel mastiek zal beginnen te drogen op contact met de spiegel glazen randen.

Stap 6: Sluit het Panel Assembly Light

Steek de lichtpaneel assemblage in in het stopcontact weer, en test de aan-uit schakelaar om uw Hollywood-stijl verlichte spiegel werken te garanderen zoals gewenst.

Wilt u uw Hollywood-stijl verlichte spiegel is aangesloten op een muur switch hebben, contact op met een elektricien of iemand die vertrouwd is met huis elektriciteit aan de installatie uit te voeren.