deur bal vangst steken? hoe aan te passen

Een deur bal te vangen is het deel van de deur die beweegt als en wanneer de deur wordt getrokken of geduwd. Over een periode van tijd, deze vangsten zijn om weg te geven en vast komen te zitten tijdens het gebruik van de deur. Laten we zien hoe deze steken vangsten om juiste functionaliteit te herstellen kan worden aangepast;. Scharnieren Too Tight of Loose

De vangsten beginnen vast komen te zitten als de deur niet vast is direct bij de scharnieren. Vandaar, controleer dan of alle schroeven op hun plaats zitten of als sommige nodig aanhalen. Je zou ook moeten een aantal schroeven los te maken als ze te veel aangescherpt;. Deur Ball Out of Place

Een andere reden voor de deur bal vangst knelpunt zou kunnen worden, omdat de deur bal naar buiten is gekomen van zijn keeper. Dit kan gemakkelijk worden verholpen. Gebruik een ladder en klim op het zo dat je de top van de deur duidelijk te zien. Wanneer u een kijkje nemen op de bal te vangen u twee sleuven te zien. Je hebt nu te schroeven de deur bal in de keeper met behulp van een schroevendraaier. Zodra dit is gebeurd, zal de deur beginnen goed functionerende;. Imbalanced hek; Over een periode van tijd, als uw huis wezens leeftijd, de deuren en kozijnen licht krijgen onevenwichtige die resultaat is deur bal vangsten steken. Dit kan gemakkelijk te worden bevestigd door schroeven van een 3 “long gipsplaten schroef tussen de deurpost en het frame header. Dit zal de eenvoudige beweging van de deur bal vangst te vergemakkelijken.