dek reparatie: hoe popped nagels te repareren

Stap 1 – Het lokaliseren Kwam Spijkers en ze te verwijderen

Stap 2 – Vervanging van de Nails

Stap 3 – Vaststelling Kwam Nails for Good

Een van de meest voorkomende hulpvragen van deck reparatie gaat nagels knallen uit de vloerdelen. Deze kunnen niet alleen de integriteit van het dek kan beschadigen, maar ze zijn ook een groot veiligheidsrisico voor degenen die op het hout op blote voeten. Het volgende artikel zal u laten zien hoe zowel aan ontwortelde spijkers vast te stellen en hoe te voorkomen dat ze voor goed.

Nagels in het algemeen pop uit houten terras als gevolg van dagelijks gebruik en als gevolg van inkrimping van het hout tijdens koude en warme periodes. Walk the deck langzaam als je het dek te inspecteren, met veel aandacht voor elk bord. Er zijn spijkers in de vloerdelen bij elke tussenpaneel en als zodanig zou dat gedeelte losser is dan het andere besturen eromheen. Zodra u een popped nagel te vinden kunt u de koevoet deel van de hamer gebruiken om ze te verwijderen. Als de popped nagel is niet ver genoeg om te grijpen kun je het bord te drukken met het gewicht om te veroorzaken de nagel te steken.

Je kon de popped nagels hamer terug in het dek, maar dit is slechts een tijdelijke oplossing. Omdat de nagel geknald, betekent dit dat het gat is iets groter dan de nagel te worden. Dit betekent dat het veel veiliger om de nagel te vervangen. Gebruik nagels die dezelfde grootte als de andere nagels in het dek bevinden. Line de nagel dicht bij de vorige hole en spijker op zijn plaats. Een spijker set heeft een korte schacht gemaakt van metaal met een botte en smalle tip. U kunt dit instrument om de nagel verder te duwen in het hout door de top van de nagel onder de oppervlakte.

Het bezitten van een dek betekent dat het krijgen popped nagels is iets dat je gewoon niet kunt vermijden. Echter, wanneer ze gebeuren, je kunt ze te stoppen opnieuw gebeurt. Na de gewraakte nagel is vervangen en onder het oppervlak van de vloerplaat met de nagel set gezonken, dan kunt u ervoor zorgen dat het zal niet weer gebeuren.

Plaats een dek schroef naast de spijker je in het dek reed en schroef deze op zijn plaats. Zorg ervoor dat het dicht genoeg, zodat de kop van de schroef een beetje de top van de nagel bedekt. Dit voorkomt dat de nagel van popping up weer. Om verder te voorkomen dat de nagel van popping up vindt u hout stopverf, verdeeld over de gaten van zowel de schroef en de nagel. Gebruik het plamuurmes om de kit over het gat glad en te duwen verder naar binnen.