decoratieve elektrische haard schoonmaken tips

Het hebben van een decoratieve elektrische haard is een geweldige manier om een ​​uitnodigende tintje aan uw huis toe te voegen zonder de moeite van het handhaven van een echte open haard. Met elektrisch, u minder tijd kwijt aan het schoonmaken en meer tijd te genieten van de open haard. Hier zijn een paar tips om te voorkomen dat de elektrische haard schoonmaken makkelijk,. Glas; Als uw elektrische haard heeft een glazen behuizing, zoals een groot aantal modellen te doen, de eenvoudigste en meest effectieve manier om het schoon te maken is met commerciële glasreiniger en een pluisvrije kleding. Het beste is om ervoor te zorgen dat het apparaat uitgeschakeld is geweest voor enkele uren voor het reinigen, echter, om de veiligheid te garanderen. Als u ervoor kiest te reinigen met een “groenere” materiaal, azijn werkt ook heel goed op het glas elementen,. Hout; Als uw haard heeft houten elementen, uw beste keuze is om een ​​olie zeep, zoals Murphy’s Oil Soap gebruiken, schoon te maken en glans van de logs. Nogmaals, zorgen voor de open haard is uitgeschakeld voor een paar uur voor de taak te beginnen. Na het schoonmaken met de olie zeep, ook voor zorgen dat je overtollige weg te vegen voordat u de haard weer;. Chrome en andere metalen, schoonmaken en schijnt de metalen componenten op de open haard is ook gemakkelijk. Azijn, glasreiniger of milde zeep en water zal wonderen doen op de metalen, en kan goed werken op uw elektrische open haard.