container groeiende nederlandse iris bollen

Wat heeft u nodig?

Step One – Het selecteren van Uw Bloembakken

Stap twee – Bereid uw Bloembakken

Stap drie – voeg Uw Iris Bollen

Stap Vier – Water en Sun

Stap vijf – Prune Just Before Dormancy

Het planten van Nederlandse iris bollen in containers is een gemakkelijke manier om een ​​mooie mobiele bloementuin te creëren. Deze bloemen zijn geliefd bij tuinders, omdat ze gemakkelijk te kweken, en ze produceren betrouwbaar prachtige en gezonde, paarse en gele bloemen. Maar zelfs de makkelijk te Nederlands iris groeien heeft een paar fundamentele eisen aanplant voor het kweken van sterke en gezonde planten.

Er zijn een aantal elementaire benodigdheden en tools die u nodig heeft voor uw Nederlandse iris container tuin. Deze posten omvatten

Bij het selecteren van uw planters, moet je op zoek naar degenen die zijn ontworpen voor het toestaan ​​van een goede bodem drainage. Dit is essentieel als Nederlandse irissen zijn gevoelig voor wortel en stengel rot als ze zitten in de bodem, dat is oververzadigd met water. Grootte is ook een probleem dat u zult willen rekening houden bij het planten van uw iris bollen. Sinds irissen beter doen als ze worden geplant in groepen in grote containers, wil je op zoek naar planters die ten minste 8 cm in diameter zijn.

De volgende stap is om elke plantenbak lijn met een laag grind. Dit zal helpen bij het verbeteren van drainage en het zal ook helpen om uw potgrond te vallen uit de bodem van de bak. Volgende Vul uw plantenbak ongeveer de helft manier met een goede kwaliteit potgrond.

Voor de beste kleuren en de gezondheid van planten, moet u uw iris bollen ongeveer 3 tot 4 inch uit elkaar te planten in uw container. Je wilt niet dat uw iris bollen overladen zodat u wilt uw bol tellen te beperken als volgt

Bij het planten van uw Iris bloembollen moet u ervoor zorgen dat u ze te positioneren in de bodem, zodat de puntige einde van de gloeilamp naar boven wijst. Zodra de bollen zijn geplaatst, moet u ze te bedekken met ongeveer twee duim van de bodem.

Nadat u uw iris bollen geplant moet je ze grondig water en plaats de containers in de volle zon. Ze moeten de volle zon om de beste kleur te produceren. Voor zover het water betreft wil je de grond vochtig maar niet nat te houden.

Het is belangrijk dat u uw Nederlandse irissen te vroeg in het seizoen te snoeien. Over het algemeen wil je ze met rust te laten tijdens de lente en de zomer maanden. Zelfs nadat zij hun bloei hebben verloren u niet wilt dat de bladeren van deze plant te verwijderen. Laat de groene bladeren om energie te absorberen van de zon. Dit zal helpen de plant sterker en levendiger het volgend jaar. Aangezien de daling van het seizoen neemt houd uw Nederlandse iris zal beginnen te draaien geel en verwelken weg. Dit is een teken dat het gaat in kiemrust en het is nu dat je terug kunt knippen het blad als dat nodig is.