dubbele uitlaat systeem: hoe de h-buis installeren

Stap 1 – Aan de auto klaar

Stap 2 – Het verwijderen van de oude Exhaust

Stap 3 – Getting the Pipes Ready for Cutting

Stap 4 – Het snijden en installeren van de H

Stap 5 – Putting het weer in elkaar

Op een dubbel uitlaatsysteem is er een pijp genaamd een H pijp. Is de leiding tussen de dubbele leidingen die op hun plaats houdt enerzijds. Het egaliseert ook de pulsen van de uitlaten en laat ze even te communiceren met beide zijden van de motor. Dit zal u ook meer koppel in het lage tot midden toerentallen. Het zal een meer mellow toon aan de uitlaat te geven en te voorkomen dat de achterkant borrelen wanneer de motor een back-off. Het beste is om een ​​kit die heeft alles wat je nodig hebt kopen.

Begin met het opkrikken van de voorkant van de auto met de krik zet de steunpoten onder het chassis van de auto aan de voorzijde. Hoe meer hoofdruimte je onder daar hoe makkelijker het zal zijn om te werken. Verwijder nu de oude uitlaat. We gaan naar een een adapter kit te installeren op uw H leiding hebben in de uitlaatgassen.

Ontgrendelen het de demper systeem en verwijder alle hangers dat het zijn plaats houden. Snijd de uitlaat in de helft als het gaat over de as, dit is de makkelijkste manier om de leiding te verwijderen als deze voorraad. Haal ze uit de rubber hangers en bewaar ze op de auto.

Volg de instructies Je moet de H pijp te snijden, zodat de adapters dan het past en de twee pijpen die zijn gemaakt van de snede leidingen. Zij zullen u vertellen aan de pijp aan de binnenkant gesneden na het meten van 2 inch van de las tussen de Y-pijp en de katalysator. Zorg ervoor dat je het goed te merken en zo mogelijk cut net iets minder, je kunt altijd meer afgesneden als je nodig hebt. Als u te veel gesneden je gaat een adapter nodig.

Na een zorgvuldige markering start de snede met behulp van het snijgereedschap. Snijd langzaam en voorzichtig. Draag altijd oogbescherming doen van deze jobs.Just uw tijd in beslag nemen en het goed te doen. Nadat u de leidingen naar de vereiste afmetingen hebben gesneden, moet de adapter pijp gewoon schuiven op. Doe nu de andere kant. U zult merken dat de ene kant van de pijp flens is langer dan de andere. Deze kant gaat op de bestuurders kant. Na het H buis is bevestigd aan de leidingen van de auto, schuift de bouten weer. De U bout die groter gaat aan beide zijden en de kleine is het midden crossover waar de twee helften van de adapter. Heeft ze nog niet te scherpen, net vinger draai ze op.

Nu op zoek op de bestuurders kant, zoek de remleiding. Er is een rem schild in de kit die zal gaan over deze en houdt het beschermd tegen de uitlaat. Installeer deze volgens de instructies. Nu bent u klaar om de uitlaat terug op zijn plaats te zetten. Zorg ervoor dat je alle montage items in de kit te gebruiken. Hergebruik de rubberen hangers in de achterkant van de uitlaat en gebruik maken van de nieuwe waar u de H geplaatst aan. Ga nu terug en draai al de hangers en U bouten na eventuele aanpassingen noodzakelijk hebben gemaakt. Start de auto en test op lekkage.