diy Shoji scherm glijden kastdeur

Stap 1 – Maak het Frame

Stap 2 – Mijters voor Deur Frame Maak

Stap 3 – Monteer Frame

Stap 4 – Bevestig Screen

Stap 5 – Bevestig schuifmechanisme

Stap 6 – Plaats Slider op Cabinet Opening

Stap 7 – Bevestig Shoji Sliding kastdeur

Een geweldige manier om een ​​andere look toe te voegen aan uw kasten is met het gebruik van een Shoji scherm glijdende kastdeur. Een Shoji scherm is Japanners in de natuur, en wordt gebruikt in veel huizen die op zoek zijn naar dit soort decor. Meestal gebruikt als ondersteunend wand of een vrijstaande scherm, het is zeer functioneel.

De basis Shoji scherm is gemaakt van hout en rijstpapier. Deze fundamentele ontwerp is eeuwenlang gebruikt om woningen een aangename en comfortabele sfeer te geven. Hier zijn de stappen voor een basis Shoji scherm glijden kastdeur.

Beginnen met het opbouwen van uw Shoji kastdeur door het maken van het basisframe. Snijd de 1 met 2 hout met de chop zag aan uw afmetingen. Dit zal variëren afhankelijk van de openingen van kasten. Als je gaat om twee deuren nodig hebben, vergeet niet om een ​​1/16 inch kloof tussen hen te laten in uw metingen.

Na het houten frame stukken worden uitgesneden, moet u in de hoeken die u zullen helpen de afgewerkte look om het scherm Shoji te creëren om te snijden. Je zou kunnen verlaten de uiteinden vierkant als je wilde. Schuif de punt onder de chop zaag en draai het mes naar een hoek van 45 graden. Maak de snede.

Zet de stukken samen op een plat werkoppervlak en beginnen met het samenstellen van het frame. Je zal met behulp van zowel houtlijm en afwerking nagels aan het frame monteren. Boor gaten voor de afwerking nagels zodat zij niet het hout barst. Veeg de overtollige lijm en wikkel in een frame klem.

Nadat het frame is opgedroogd, kunt u de klem verwijderen. Leg het frame op een vlakke ondergrond opnieuw met de achterzijde naar boven. Knip de rijstpapier met een schaar om de afmetingen van de kast deurkozijnen. Staple het scherm aan de achterzijde van het frame.

U kunt zeer goedkoop kastdeur sliders te kopen bij de meeste home centers. Eenvoudigweg de schuif wielen aan voor- en achterzijde van de onderkant.

De schuifdeuren kast deur met een metalen schuif die verbonden is met het kabinet gezicht worden bevestigd. Installeren met schroeven en maak gelijk met het kabinet opening.

De wielen van de glijdende mechanisme zal glijden in de schuif en moeten heen en weer vrij te reizen. Stel de stop, zodat de deur niet wegvliegen.