diy automotive window vervanging

Automotive raam vervanging kan een dure project zijn als je een professional inhuren. Echter, kan elke auto minnaar autoruit reparatie uit te voeren. Alles wat je nodig hebt is een basiskennis van het proces.

Een veelvoorkomend misverstand is dat alle vensters gekraakt moeten worden vervangen. Er zijn vele soorten van scheuren, dat een enkele glasoppervlak kan vernietigen, maar anderen gewoon behoefte aan een eenvoudige reparatie. De meeste scheuren kan gemakkelijk worden gerepareerd met kits van auto aanbod winkels.

Scheuren groter dan 24 inch vereisen dat een hele venster wordt vervangen. Als u nog steeds delen van de scheur kan zien na het plaatsen van een creditcard via de scheur, zult u waarschijnlijk naar het raam te vervangen.

Stap 1 – Het kopen van een venster; Er zijn tal van winkels die hun autoraam inventaris adverteren. Het is belangrijk om het jaar kennen, merk en model van uw auto, zodat u de juiste venster te kopen voor uw auto.

Stap 2 – het raam vervangen; U kan het verwijderen van het venster van ofwel een voor- of achterdeur. Zorg ervoor dat u een instructieboekje of andere bron van professioneel advies bij de hand voordat u aan de slag. Het proces van het venster reparatie zal betrekken pellen beschermende weer materiaal en het mogelijke gebruik van een scheermesje om te helpen verwijderen van het raam. Wanneer het glas is verwijderd, ruimen alle rommel.

Stap 3 – Vermijd gevaar; Draag altijd handschoenen om letsel wanneer u een autoruit vervangen te voorkomen. Lees je de handleiding om ervoor te zorgen dat u het doen van de reparatie correct. Wees uiterst voorzichtig bij het hanteren van het glas tijdens automotive raam vervangen. Zelfs kleine scheurtjes kan leiden tot een venster plotseling breken, wat leidt tot mogelijk letsel.

Stap 4 – Haal het glas in, Reinig het nieuwe glas. positioneren langzaam het glas in de sleuf. Er kunnen beugels en klemmen bevestigd aan de glazen die zullen moeten worden uitgelijnd. Voordat de bouten, zorg ervoor dat het raam voelt veilig. Als het glas is op een auto deur, zorg ervoor dat het nog steeds goed werkt. Of u nu bezig met een volledige auto-venster vervanging of autoruit reparatie, moet de veiligheid altijd voorop staan.