creatieve kast deurgrepen voor de keuken

Kast deurgrepen zijn van essentieel belang om de stijl en de functie van een keuken. Er zijn vele creatieve ontwerpen die u kunt vinden om Spice up your keuken.

Overeenkomen met de handgrepen

Om creatieve en consistent in stijl wedstrijd van uw keuken van de nieuwe kast deurgrepen aan het thema van uw keuken. Of, verander de stijl van de keuken van rustiek tot Toscaanse of Vintage en kopen kastdeur handgrepen aan te passen.

Behandel materialen

De handgrepen zijn er in verschillende materialen zoals porselein, hout, kunststof, graniet en acryl. Bepaal welk materiaal uw thema zal passen.

Behandel Shapes

Artistieke handgrepen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals druiventrossen, zeepaardje, schildpadden en flessen wijn. Zeepaardjes zijn goed voor de zee thema’s en druiven clusters maak een wijnland thema of romantisch thema. Turtles creĆ«ren een outdoor touch.

Behandel Scharnieren

Stijlvolle handvatten verrekening van de keukenkastjes deurgrepen. De scharnieren zijn er in deze stijlen: wraparound, bijvoegsel, overlay en vrije-swingende. Sommige van de gebruikte kast handvat scharnieren maken materialen zijn messing, koper, nikkel en tin. Overeenkomen met de scharnieren aan uw kast handvatten.