land badkamer decoreren ideeën

Accessoires

Blauw

Collectibles

Het creëren van een land badkamer look is gemakkelijk, snel en goedkoop als je land de ‘ABC’s “te gebruiken – Accessoires, Blauw en Collectibles.

Badkamer accessoires zijn van essentieel belang. Handdoeken kunnen worden verfraaid met eenvoudige kant, boerenbont, of calico linten verkrijgbaar bij elke stof op te slaan. Als je niet naaien, kunnen de meeste veranderingen diensten die u helpen voor een nominaal bedrag. Gast vinger handdoeken kunnen eenvoudige geblokte picknick servetten of rommelmarkt meelzakken.

Sheets kan uw land droom werkelijkheid. Voor een douchegordijn, punch gaten op de top van een calico bedrukt vel met behulp van uw liner als gids, of gewoon drapeer land bedrukte stof boven het bad met een paar goed geplaatste stick-on haken. Plaques met favoriete quotes, samen met een aantal gekleurd rekken of een kleine, aan de muur gemonteerde curiosa kabinet zal de look compleet.

Bijna elk land badkamer is voorzien van de kleur blauw. Een land-frisse, hemelsblauw of grijs vintage blauwe kan een accentkleur of de primaire tint in uw nieuwe badkamer zijn. Stencils zijn een snelle manier om toe te voegen een land voelen aan muren of aan het plafond grenzen te creëren.

Heb je gemerkt dat je een ding voor hanen, eenden of koeien? Pronk met die collectie op uw nieuwe planken of in je rariteitenkabinet. Familie foto’s van picknicks en vistochten omlijst of decopauged direct toe te voegen aan de landelijke charme u zoekt.