gipsplaten waterschade: patchen vs nieuwe gipsplaten

Patchen van een Small Drywall Area

Patchen van een middelgrote Area

Het vervangen van een hele werkblad

Gipsplaten waterschade kan een groot probleem zijn, of kan die eenvoudig te repareren. Het afhangen van de mate waarin de gipsplaat beschadigd. Als een een hele gipsplaat plaat beschadigd is, zou dat waarschijnlijk bestaan ​​uit vervanging, in plaats van het herstellen, het hele vel, terwijl je zou kunnen verwijderen en in een klein beschadigde deel van een vel te vullen.

U kunt meestal patch een klein gebied van gipsplaten dat is binnengedrongen door water. Dat wil zeggen, voor een gebied dat kleiner is dan een zilveren dollar, dat oppervlakkige schade in de buurt van de buitenkant heeft gehad, verwijder het beschadigde gedeelte, bedek het met gipsplaten tape, gelden nieuwe gipsplaten modder, opnieuw te schilderen toen de modder is opgedroogd en geschuurd.

Als uw beschadigde gipsplaten gebied is de helft van de grootte van het blad, kunt u knip de beschadigde gedeelte verwijderen spijkers of schroeven bevestigen van de gipsplaten op de bouten, meten en snijd een nieuw stuk van gipsplaten aan het stuk dat u hebt verwijderd fit, hechten aan de muur studs tape aanbrengen en modder, zand en dan verf.

Om gipsplaten, waar meer dan de helft van de plaat water beschadigd is te herstellen, zult u het verstandig zijn om het gehele blad te vervangen door het verwijderen van het blad, samen met eventuele spijkers of schroeven, dan is het bevestigen van een nieuw blad als elke nieuwe gipsplaten vel.