gekweekte steen: 4 projecten

1. vloeren met de Look of Stone

3. Basement Flooring Upgrade

4. Gebruik indien voor die outdoor BBQ

Beschaafde steen, ook wel bekend als vervaardigde steen, is een van de meest veelzijdige bouwmaterialen naar de home improvement markt kwam in een lange tijd. Omdat het in wezen beton met een paar extra materialen en kleurstoffen, is licht in gewicht en gemakkelijk te verwerken. Het kan ook worden gebruikt met evenveel succes in binnen- en buitenruimtes. Laat deze idee te krijgen uw creatieve sap stromen voor projecten in uw huis.

Als u op zoek bent naar het uiterlijk van natuursteen in uw vloer, maar ook willen om geld te besparen en hebben een meer voorgevormde beroep, gekweekte of gefabriceerd steen is de weg te gaan.

Veel huizen hebben kelders die volledig ongebruikt gaan, mede omdat de vloer is rauw en onaantrekkelijk. Beschaafde steen is een geweldig alternatief voor simpelweg het gieten van een cement plaat en vlekken. Dit type afwerking product designer gloed toe te voegen, terwijl ook het omgaan met vocht.

Omdat gekweekte steen is zo veelzijdig, het werkt ook goed in de patio of om een ​​structuur op te bouwen naar een BBQ te huisvesten. Beschaafde steen kan ofwel worden gekleurd, zoals beton en kan dit de kleur vóór de aflevering gemengd in hebben. De kleur accent zal geen huis of tuin te verbeteren.