creatieve toepassingen voor droger sheets

Repel Mosqutioes

Elimineer Statische elektriciteit

Ontbinden Soap Scum

Verfris uw items en Spaces

Clean Gebakken-On Food on Cookware

Magnetiseren Pet Hair, Zaagsel, en Meer

onderwerpen

Fabric-spoel voor de wasserij platen zijn niet alleen voor de droger. Hoewel veel mensen hebben deze handige vellen in hun wasserij arsenaal, de meeste mensen niet weten dat ze kunnen worden gebruikt voor vele andere dingen zoals het afweren van muggen, schoonmaken zeepresten en verfrissing van de lucht van uw huis. Bekijk enkele van de beste manieren hieronder om hergebruiken of hergebruiken droger vellen.

Een enkel blad kan muggen op uw terras of veranda af te weren. U kunt het vel buiten hangen met een wasknijper tijdens mug seizoen om u en uw familie te voorkomen dat beetje.

Elimineer statische elektriciteit van uw TV, computer scherm of andere elektrische apparaten. Fabric-ontharder bladen zijn ontworpen om te helpen elimineren statisch vastklampen, dus vegen uw elektronica met een gebruikte blad kan extra statische elimineren en houden stof hervestiging op hen.

Het verwijderen van zeepresten van een douche deur, tegelwanden, en nog veel meer kan hard zijn. Gelukkig kun je minder spierballen te gebruiken door een blad op deze residuen te wrijven.

Plaats een individueel blad in een lade, hang een in de kast, of plakt onder de stoel in de auto. Als je auto zal in opslag, kunt u een aantal in het te laten ruiken fris als je opnieuw in de ruimte te laten.

U kunt ook een blad plakken in uw bagage of koffer muffe geurtjes te voorkomen en houdt uw kleren ruiken fris tijdens en na het transport. U kunt hetzelfde doen op de bodem van een waszak, in je schoenen, of onder een prullenbak om ongewenste geuren te verbergen, ook.

Fabric-ontharder vellen worden geclaimd te reinigen gebakken-op voedsel van kookgerei, zoals potten en broek. Leg een vel in een pan, vullen met water, en laat het ‘s nachts te zitten. In de ochtend, schoon met een spons. Er wordt gezegd dat de anti-statische agent verzwakt de binding tussen het eten en het kookgerei oppervlak. Zorg ervoor dat je pot grondig te reinigen of pan de ochtend na weken met het blad, zodat er geen chemicaliën of potentieel irriterende allergenen links op de pan weer gebruiken zijn.

Schoon uit losse haren van huisdieren uw hond of kat heeft geworpen door het gebied te wrijven met een laken. De droger sheet zal magnetisch aantrekken van de losse haren en het gemakkelijker schoon te maken uit.

Dezelfde logica geldt voor zaagsel overgebleven op de winkelvloer werkbank van het boren of schuren. Een gebruikte blad zal het stof als een tack doek te verzamelen.