verfraaien van uw tuindeuren met een volant

Stap 1 Meten

Stap 2 – Het bouwen van de Valance Board Frame

Stap 3 – Snijd de Valance Gezicht Board

Stap 4 – Putting it All Together

Stap 5 – Het snijden van de Stof

Stap 6 – Bevestig de Stof

Stap 7 – Bevestig de Valance de Wall

Met behulp van een volant om uw Franse deur te versieren is een geweldige manier om karakter toe te voegen aan de deur en de hele kamer. Het bouwen van een volant is relatief eenvoudig, en over het algemeen kan in een paar uur worden afgerond. Hier is een handige stap-voor-stap handleiding om u te helpen een valletje te bouwen voor uw Franse deuren

Een Franse deur volant zal worden bevestigd aan de muur kozijn. U moet de grootte van de deuropening meten en voeg 4 inch aan beide zijden. U kunt ervoor kiezen om een ​​grotere volant maken als je wilt. Echter, vier duim aan weerszijden is meestal voldoende.

Middels een door vier stuk hout en een zaag om een ​​stuk tot de gewenste lengte van het geweld. Typische volant lengtes voor Franse deuren zijn tussen de 4 en 10. Kies een formaat dat geschikt is voor uw deur en uw kamer is. Vervolgens assembleren de koof frame verlijmen het door vier delen van het frame en vergrendelingsmiddelen daarvoor met houtschroeven.

Vervolgens meten en snijd het stuk van 1/4 inch multiplex om te dienen als het gezicht bord voor uw volant.

Nadat u het gezicht board hebben gesneden, bevestigt het gezicht board aan het frame met lijm en houtschroeven.

Als je niet van plan om een ​​gewatteerde valletje maakt, kunt u de stof die zal worden gebruikt om een ​​lengte lang genoeg om een ​​keer wikkel rond de koof bord en dan een keer rond de zijkanten van het frame te meten. Echter, als je gaat worden het installeren van het slaan van een gewatteerde volant creëer je moet doen, die voor het snijden van uw stof.

Vervolgens gebruikt nietjes om de stof vast aan de onderkant achterkant van de koof bord. Nadat u nieten het onderste stuk van het weefsel, strek het zo dat het strak over de koof gezicht boord houden en nieten de stof aan de achterkant van het bord. Start vanaf het midden en werk je weg naar buiten – om ervoor te zorgen dat het doek strak wordt getrokken en heeft geen rimpels of inconsistenties te hebben. Doe hetzelfde voor de zijkanten van de koof en zorg ervoor dat het materiaal wordt strak getrokken rond kant frames van de deur volant.

Bevestig uw L frame aan de muur met behulp van ½ “houtschroeven. Nadat het frame veilig is bevestigd, bevestig het frame van de volant aan de L beugels en bevestig met houtschroeven.

Dat is het, je hebt nu een aantrekkelijke volant voor uw Franse deuren. U zult nu merken dat je deur heeft veel meer karakter en heeft veel meer van een brandpunt geworden in uw kamer.