valkuilen te vermijden bij het installeren van travertin tegelvloeren

Het verspreiden van Glue

Kiezen van de juiste Grout

Kiezen van de juiste Sealer

Travertin tegelvloeren kan voordelen niet gevonden in andere soorten vloeren, zoals een meer unieke uitstraling en een steviger basis bieden dan u kunt vinden met keramische tegels. Maar in de installatie van deze tegel die u moet zich bewust zijn van de valkuilen die u waarschijnlijk tegenkomt als je niet van bewust bent.

In het verspreiden van het thinset lijm die doorgaans wordt gebruikt voor de naleving van deze tegel, vermijd het gebruik van een troffel, behalve een met ½ inch tanden. Het gebruik van andere troffel zal resulteren in het toepassen van te veel lijm die kon sijpelen van onder de tegel. Te weinig lijm kon de tegel niet goed vast te houden aan de vloer te remmen.

Wanneer uw tegel is aan de vloer is gelijmd en droog is, moet u de juiste grout te gebruiken om zich te verspreiden over het. Een veel voorkomende fout bij het kiezen grout in de veronderstelling dat er een enkel, universeel specie die gebruikt moeten worden. Grout moet worden gekozen op basis van de kleur die uw tegel zal overeenkomen, en de specie moet worden geschuurd.

Travertin tegels, want het is poreus, wordt gemakkelijk gekleurd door gemeenschappelijke huishoudelijke producten die kunnen worden gemorst. Het kiezen van de verkeerde sealer zal toestaan ​​producten zoals koffie en wijn bij uw tegel vlek, zelfs nadat het is verzegeld.