uitsnijden van een patio tafelblad van hout

Stap een: Vlekken op de raden van bestuur

Stap twee: Snijd de Supporting Boards

Stap drie: Bevestig de raden van bestuur

Stap vier: Mark de Cut

Stap vijf: Maak de Cut

Een patio tafelblad helpt bepalen de stijl van uw outdoor leefruimte. Je zou al een patio tafel en de noodzaak om de top te vervangen, of misschien heb je liever de plaats van de hele zaak met een houten terras tafel. Wat uw reden, het snijden van een patio tafelblad van hout is niet een moeilijke taak. Het eerste wat je hoeft te doen is te beslissen over het ontwerp van de tafel. Je kunt alles van een latje stijl tafelblad een die een vast oppervlak te kiezen. U kunt ervoor kiezen om glas op de top toe te voegen voor de bescherming en decoratie, of voeg een klassiek, gebeeldhouwd design. De volgende tips helpen u een lat stijl patio tafel gesneden, dan beschermen en stijl van het.

Wanneer u het maken van een tafelblad waar drie kanten kan worden gezien, is het het beste om het hout te kleuren voordat je het snijden. Vlek alle kanten van het hout, dan kunt u retoucheren alle plaatsen die uiteindelijk worden gesneden en later geschuurd. Op deze manier, zodra uw vlek droog is, zult u in staat om te knippen en monteren van de stukken hout zonder te wachten.

U moet vier platen die 42 inch lang zijn elk te maken. Plaats een bord op de zaag paarden dan gebruik je meetlint om te meten en markeer een van de 2×6 planken op 42 inch. Sluit uw zaag en op de gemarkeerde punt snijden. Herhaal deze stap nog drie keer.

Plaats de multiplex over de zaag paarden naar een tafelblad werkgebied voor deze stap te vormen. Plaats de ondersteunende borden langs de tafel op 26 inch intervallen. Leg de overige acht 2×6 boards over de beugels gelijkmatig. Er zullen negen inch overhang aan elke zijde van de steun van buitenaf planken. Gebruik de schroeven en boren om de planken stevig hechten aan de steunen. Eenmaal voltooid, zal je een solide patio tafelblad dat zal moeten worden in vorm gesneden hebben.

Gebruik een afgemeten template. De een voor deze tabel is 8 bij 4 voeten en heeft een gebogen hoofd en voettekst waardoor het ovaal verschijnen. Het enige dat u hoeft te doen is het leggen van de sjabloon over de tafel en zet vast met tape. Gebruik het potlood om aan te geven waar u het maken van de gebogen bezuinigingen op de tafel. Verwijder de sjabloon, zodat u kunt zien waar de bezuinigingen moeten worden gemaakt.

Verwijder de multiplex uit de schragen en plaats het tafelblad daarop. Het zal zwaar zijn, dus je moet een helper nodig zou kunnen hebben. Gebruik de decoupeerzaag de afgeronde vorm van uw nieuwe tabel te snijden. Vergeet niet om een ​​veiligheidsbril te gebruiken en zorg ervoor dat de zaag loopt voordat u begint te zagen. Ren de zaag door elke plank totdat u de sjabloon cut te voltooien.

Het laatste deel van dit project is om het zand naar beneden en eindigen kleuren van de tafelblad. Maak het af met een paar lagen van poly aan de tafel weerbestendig, evenals geef het een extra detail. Een ander ding dat je kunt doen is te bestellen een stuk glas voor de top van de tabel. Dit zal wat kan de neiging om een ​​ruwe blik in een stijlvolle meubel zijn.