Ter vergelijking: hard-wired elektrische vs. zonne-energie verlichting

Solar Landschap Verlichting

Wat zijn de voor- en nadelen van zonne-landschap verlichting?

Low-Voltage Electric Landscape Lighting

Wat zijn de voor- en nadelen van lage voltage verlichting?

Zonne-landschap verlichting wint aan populariteit als meer mensen milieubewust geworden, maar low-voltage elektrische lampen zijn een bewezen, beproefde verlichting optie. Voordat u uw definitieve beslissing over welke verlichting optie het beste is voor u, neem de tijd om beide opties te vergelijken. Het toevoegen van landschap verlichting om uw huis kan een groot verschil maken in uw beteugelen beroep te maken.

In tegenstelling tot de elektrische verlichting, zonne-landschap verlichting te gebruiken LED-verlichting. LED-verlichting is een van de langste duurzame verlichting opties, soms duurt 10 jaar of meer. Op zonne-energie verlichting is ideaal voor degenen die niet veel ervaring in het werken met de bedrading, omdat ze geen draden hebben. Ze zijn buitengewoon energiezuinig omdat ze weglopen van de energie die geproduceerd wordt door de zon en ze zijn vrijwel een no-cost verlichting optie.

In plaats van te sterven of uitblazen, net als conventionele gloeilampen, LED-verlichting gewoon verliezen helderheid in de tijd. Zonne-energie lampen bevatten geen kwik. Dit kan een grote overweging niet nu, echter, zoals de nadruk op het milieu toeneemt die met zonne-landschap verlichting zal geen milieukwesties te overwegen hebben. Uitvergroten van de energie-effici├źntie en duurzaamheid van de zonne-verlichting is het feit dat ze lopen van de kracht van de zon en niet over een carbon footprint.

Aan de andere kant, hoeft zonne-landschap lichten niet bieden meestal de helderheid van lage spanning elektrische verlichting. Helderheid is een grote overweging als de lichten in gebieden die niet veel direct zonlicht ontvangt zijn geplaatst. Onderhoud kan ook een probleem geworden. De lampen kunnen bedekt met vuil worden en dan niet in staat zijn aan zonlicht en op te laden op te vangen. Als u op zoek bent naar helder wit licht, veel zonne-verlichting niet de beste keuze zijn, omdat ze de neiging blauw uitzien. De lichten ga je niet veel controle bieden als ze komen ‘s nachts en gaan uit tijdens de dag.

Low-voltage elektrisch licht zijn de keuze van veel professionele tuinarchitecten. De helderheid van deze lampen is meestal erg hoog en ze komen in een verscheidenheid van stijlen en afwerkingen. De lichten vereisen bedrading, maar de bedrading proces is niet zo moeilijk. Low-voltage verlichting opties ook mogelijk voor de toevoeging van een timer en zijn een low-cost landschap verlichting optie.

Een elektrische verlichting systeem van professionele kwaliteit kan de waarde van uw woning te verhogen en is een functie die nieuwe huizenkopers zijn meestal ge├»nteresseerd in. De helderheid van lage voltage verlichting maakt het ook mogelijk voor bezoekers om uw woning te vinden ‘s nachts met gemak. Low-voltage verlichting werkt geweldig als je op zoek bent naar maatschappelijke terreinen, zoals dekken en tuinhuisjes te verlichten. Een bewolkte dag zal u niet verlaten het vermaken van uw gasten bij weinig licht.

Aan de andere kant, kan zelfs het kleine beetje bedrading nodig het best worden overgelaten aan een professional. De bollen op laagspannings-verlichting zal moeten worden vervangen en de bedrading kunnen zorg nodig hebben ook. Hoewel deze lampen bieden wel timers, zullen de timers moeten worden teruggezet naar de zomertijd.