omzetten van een vrijstaande bbq een barbecue eiland

Stap 1 – het Eiland van Metingen

Stap 2 – Framing Barbecue Island

Stap 3 – Het vullen van de Hiaten

Stap 4 – Finishing Touches

De meeste vrijstaande barbecues veroorloven de chef-kok weinig ruimte om mee te werken. Het toevoegen van een barbecue eiland is een geweldige manier om dit probleem op te lossen. Dit artikel zal laten zien hoe je een eenvoudige en goedkope barbecue eiland te bouwen.

Het eiland is zo groot, eenvoudig en complex zijn als je wilt dat het is. Gebruik je meetlint en krijt te schetsen de achterste helft van de barbecue eiland. Bepalen hoe lang je wilt het eiland te zijn en als je wilt dat het een vierkant eenheid of een L-vorm zijn. Meet de lengte, hoogte en breedte van de BBQ. Wanneer u de hoogte van de BBQ meten alleen doen naar de top van de grillplaten. Ga terug naar de lengte lijn van het eiland en nu de diepte van de grill om die metingen en sluit alle lijnen het negeren van de voorzijde waar de BBQ zal worden geschoven in het frame.

Je zal gebruik maken van de stukken van 2×4 aan het frame van de barbecue eiland. Begin met het snijden 2x4s om de hoogte van de BBQ en het instellen van ze af naar de kant. Nu, snijden 2x4s de lengte van het eiland passen. Het is altijd een goed idee om deze uit te leggen op de krijtlijn om dubbele check fit. Herhaal dit voor het bovenste gedeelte van het frame. Vervolgens nagel alle 2x4s samen. Begin met het maken van het onderframe aan het gebied van het eiland schetsen. Zodra je dat gedaan hebt u de 2x4s dat de hoogte van het eiland zal kunnen toevoegen. Plaats deze stukken hout op elke hoek van het frame. Ten slotte heeft de stukken van 2×4 geworden dat het frame bovenaan de barbecue eiland. Wanneer u klaar bent u blijven zitten met een houten kubus of een doos met een open voorzijde.

Je kunt niet goed grill geen voedsel of vermaken bevriend met de barbecue eiland op zoek als een lege huls. Meet elke zijde van de barbecue eiland hoogte en breedte, het negeren van de open voorzijde, maar ook de top afmetingen. Snijd de multiplex platen om die metingen te passen. Spijker de stukken van triplex op zijn plaats. Als uw BBQ niet deuren heeft kunt u deze nu installeren in de open voorzijde. Dit kunnen metaal, hout of gerecycled keukenkast deuren.

Op dit punt u blijven zitten met blote hout en, tenzij het eiken of esdoorn, is het niet een goede uitstraling. Meng de mortel volgens de instructies op de verpakking en toepassen op het multiplex. Maak de structuur mortel en beginnen met het aanbrengen van de tegels. U kunt zo creatief als je wilt met de algemene vormgeving en kleurstelling. Als tegels zijn niet je ding kunt u ook leisteen of tegels gebruiken. Tot slot, schuif je BBQ grill op zijn plaats en geniet van je eiland.