kruipruimte vochtbarrière installatie: fouten te vermijden

1 – Bodem Hellend

2 – Rain Dakgoten

3 – Niet kunststofplaten Seal

Zo veel als sommige huiseigenaren hebben een kruipruimte barrière tegen vocht in hun huizen te houden, niet alle woningen hebben omstandigheden die het mogelijk maken om deze barrières. Wat meer is, een aantal van deze huiseigenaren zijn zich niet bewust van bepaalde beperkingen en zijn daarom meer kans om fouten te maken in het installeren van deze vocht barrières. Als u overweegt het installeren van een van deze belemmeringen, hier zijn drie veel voorkomende fouten te vermijden dat.

Schuine de grond in de richting van het midden van je kruipruimte kan toestaan ​​water te lopen naar het centrum waar het kan verzamelen, stagneren, en het scheppen van meer vocht.

Het toestaan ​​van regengoot downspouts lekken of direct water kan weglopen in uw kruipruimte is een fout die ongewenst water uit te nodigen.

Overstag uw kunststof plaat tegen de bovenkant van je kruipruimte zal een verspilling van tijd en geld, tenzij u de randen van het plastic af te dichten. Zonder afdichting deze randen met tape, zal u toestaan ​​dat vocht aan de vloer van uw huis doordringen.