gemeenschappelijke oplossingen voor reparatie van een vent fan

1 – Controleer de kracht

2 – vreemde geluiden

3 – Dripping

De meest voorkomende vorm van vent ventilator is een uitlaat fan, ze hebben de neiging in de badkamer of keuken te gebruiken om te voorkomen dat de warme vochtige lucht uit bad, douche, en koken condenseert op koude oppervlakken, die schimmel kan veroorzaken. In principe wordt de vochtige lucht aangezogen door de ventilator en achterzijde buiten het huis gepompt. Echter, net als de meeste andere elektrische apparaten in uw huis, kunnen ze breken en hieronder kan je een aantal gemeenschappelijke oplossingen te vinden.

Ventilatoren zijn er in verschillende sterktes, hoe groter uw badkamer hoe hoger de lucht-beweging rating op de vleugel. Een vent ontworpen voor een kleinere kamer worden alle vochtige lucht niet te extraheren uit de kamer, waardoor deze schimmel te ontwikkelen. In dit geval, is het misschien de moeite waard op zoek naar een upgrade.

Over het algemeen ventilatoren zijn nogal luidruchtig, dit is niets aan de hand, maar als u merkt dat het geluid verandert, dan is het tijd om bezorgd te zijn. Een veelvoorkomende reden voor deze motor kunnen zijn ongeveer te branden, een oplossing voor dit probleem is om de motor te vervangen. Zorg ervoor dat de stroom is uitgeschakeld voordat het uitvoeren van deze werkzaamheden.

Soms kun je druppels vocht op de oppervlakken onder de ventilator te vinden, dit is het meest voor in de keuken. De druppels kunnen kleverige, vette en vaak een vuile oranje kleur. Gewoon verwijderen van het omhulsel van de vent ventilator en veeg het af met een vochtige (niet natte) doek.