gemakkelijk te kntting wol conversietabel volgen

Naald grootte (in diameter)

Gewicht Type

Behulpzaam Metric Conversions

Breien wol is een hobby die een beetje uitzoeken vereist, in het bijzonder tussen de VS en metrische conversies. Naalden, patronen en garen metingen kunnen worden gelabeld ene of de andere. Het gaat breien naalden, de dikte van het garen en welke combinatie van beide overeenkomstig je bepaalde breiwerk. Het koppelen van deze naald en garen metingen en met behulp van de volgende tabel zal u helpen de wraps per inch moet je breien bepalen. Raadpleeg altijd de patroon, indien u gebruik maakt van een, en noteer eventuele overwegingen als u delicate of speciale materiaal.

Eenmaal gekoppeld aan de juiste nld, moet u ook om de juiste spanning van uw steken te bepalen. De spanning in het breien wordt gedefinieerd als het bepaald aantal rijen en steken over elke gebied van uw project dat 10 centimeter vierkant meet.

Als u niet zeker weet wat de laag van je garen is, kunt u dit te bepalen door het tellen wraps per inch. Wraps per inch kan het best worden omschreven als het aantal keren dat u in staat om uw garen wikkelen rond één duim van een liniaal zijn. Als het mogelijk is, houden een liniaal met zowel inches en centimeters met de rest van uw breien leveringen. De grootte en de breedte van de vorst niet zo lang uit als u gebruik maakt van deze methode om de breedte van uw garen in plaats van de lengte te meten.

Met behulp van een aantal voorbeelden uit de naald grootte grafiek hierboven, een 6 millimeter naald maatregelen 0,24 inch rond, een 10 millimeter naald maatregelen 0,39 inch, enzovoort.