doet grout kleur veranderen bij gebruik van een bleekmiddel schoner?

Verkleuring

opties

De kleur van de grout is iets dat veel huiseigenaren vaak over het hoofd. Echter, wanneer het verkleurd, kan het zeer merkbaar zijn en onderscheiden van de rest van uw vloer. Veel schoonmakers hebben bleekmiddel in hen, en je mag niet weten of u deze producten kunt gebruiken op grout. Hier zijn een paar dingen te overwegen over het schoonmaken van je voeg met bleekmiddel.

Het reinigen van uw specie met een bleekmiddel schoner kan zeer gevaarlijk zijn. Hoewel het niet altijd het geval, er een goede kans dat het bleekmiddel zal de specie verkleuren. Bij bepaalde kleuren van grout, kun je niet merken de verandering, maar als je te maken hebt met een donkere grout kleur, gaat het om veel meer opvallen.

In plaats van het gebruik van een schoonmaakmiddel met bleekwater in het, kunt u kijken naar een aantal van uw andere opties. Er zijn veel verschillende specie reinigingsmiddelen uit dat er geen bleekmiddel of schadelijke chemische stoffen die kunnen verkleuren of beschadigen de specie bevatten. Misschien wilt u een reiniger die speciaal is ontworpen om grout schoon te schaffen. Deze reinigers zijn niet van plan om bleekwater bevatten, maar ze zullen de mogelijkheid hebben om vlekken van uw specie te verwijderen in veel gevallen.