diy bamboe vloer openingen

Stap 1 – Meet Vent Cover

Stap 2 – Mark Bamboo Sheet

Stap 3 – Uitsnede Vent

Stap 4 – Versterking Threads

Stap 5 – Positie op Vent

Stap 6 – Zet in New Bamboo Floor Vent

Een uniek kenmerk dat wat karakter zal toevoegen aan elke kamer zijn bamboe vloer openingen. U kunt de gewone, vermoeid uitziende metalen openingen met uw eigen custom made bamboe vloer openingen te vervangen door een paar eenvoudige hulpmiddelen en stappen. Een van de dingen om te onthouden over het werken met bamboe is dat het materiaal is erg moeilijk. U moet scherpe voorwerpen gebruiken om veel efficiënter doorheen snijden. Dat betekent dat veiligheid vistuig is erg belangrijk. Veiligheidsbril, een shirt met lange mouwen en handschoenen te worden gedragen bij het snijden van bamboe. Met dat gezegd, hier zijn enkele stappen te nemen om te kleden uw metalen vent te lijken op een bamboe vloer vent.

Met behulp van een meetlint, noteer de afmetingen van de vent dekking die je gaat nodig hebben voor uw nieuwe bamboe vloer vent. Wil je dit zo nauwkeurig als je kunt, zodat je geen problemen met bamboe dat het te lang of te kort hebben te maken.

De gebonden bamboe is een geweldige manier om een ​​beetje van bamboe aan uw huis toe te voegen zonder de uitgaven veel voor. Het is ook heel gemakkelijk om mee te werken voor kleinere projecten, zoals een vloer openingen. Met behulp van de metingen die je nam van de vloer vent, kunt u ze overbrengen naar de bamboe. Gebruik een donkere marker, of iets dat je kunt duidelijk zien, terwijl het maken van uw cut. In het midden van de bamboe, uitgesneden 1/8 inch secties die de lamellen van de vleugel lijken. Dit is waar de lucht door zal gaan.

Plaats de gebonden bamboe op een vlakke ondergrond en opruimen alles wat zal interfereren met uw snijden. Begin bij een hoek van het bamboe en start het uitsnijden van de vorm van de vent met het mes. Vergeet niet om de veiligheid van apparatuur te gebruiken tijdens dit proces en om weg te komen uit je lichaam te snijden.

Wanneer u de bamboe snijden er gaat wat integriteit verlies zijn als je door enkele van de draden die de bamboe samenbinden snijden. U kunt dit eenvoudig oplossen met een beetje warme lijm. Warmen het lijmpistool en vervolgens uitvoeren langs de gebieden waar de draad is gesneden. Dit zal zich houden de draden terug naar elkaar en vormen ook een beschermhoes over hen.

Neem de vloer vent uit het gat door de twee schroeven los te draaien aan elke kant van het. Zet hem op een werktafel en schoon uit de bovenzijde. Een de ene kant van de bamboe die u uitknippen plaats een schar van warme lijm in elk van de hoeken. Aangezien de lijm nog nat is, draai de bamboe en plaats het op de vleugel.

Na de warme lijm heeft een kans om te drogen, kunt u vervolgens de plaats van de opening terug in het gat. Zet het vast met de schroeven die u hebt verwijderd. U hoeft niet een goed uitziende vent zonder veel kosten of de tijd gestoken.