de bouw van een fietsenstalling rek voor uw garage

1. Bike Metingen

2. Het vinden van een geschikte plaats

3. Plaats Bike A

4. Bike B Positie

5. Inschroeven Brackets

6. The Shelf

7. Zet de Shelf

8. Finishing Touches

Er zijn verschillende opties voor een fietsenstalling rek die er zijn, het probleem is het kiezen van de ene geschikt fietsenstalling rek voor jou. Als je meerdere fietsen dan een verticale opslagrek wellicht de beste oplossing voor u zijn. Dit type rack kunt u al uw fietsen line-up tegen de muur op hun rug wielen. Als u slechts één fiets, kan een eenvoudige vloerstandaard meer geschikt, waar uw achterwiel wordt ingeklemd tussen twee stukken hout om uw fiets rechtop te houden. Echter, is deze gids voor een opslag rek voor twee fietsen.

Noteer de hoogte en lengte van elke motor, alsmede de diepte en lengte van de bovenste balk op elke fiets voor fietsenstalling rack. Dit zal helpen bij het hele bouwproces.

Hier vind je een lege muur in uw garage voor de fietsenstalling rek. Wees er zeker van dat het breder is dan de lengte van je langste fiets en hoger dan de gecombineerde hoogte van beide fietsen plus een extra werf.

Om uw fietsenstalling rack te creëren, trek een lijn op de muur van dezelfde lengte van de bovenste balk van de fiets A. De lijn moet iets verder van de grond dan de hoogte van uw fiets. Zorg ervoor dat deze lijn wordt rechtstreeks met behulp van een waterpas.

Trek nog een rechte lijn voor uw fietsenstalling rek op de muur recht boven de andere, het meten van dezelfde lengte als de bar on Bike B. Deze lijn moet een beetje hoger dan de hoogte van de fiets zijn als je voor te stellen zij zich op het Eerste lijn.

Een houder voor de fietsenstalling rek moet een paar centimeters te worden gemonteerd in vanaf het einde van elke regel. Boor slechts twee gaten in de muur voor elke beugel en zet de beugel met schroeven.

Koop een lengte van hout dezelfde lengte als de lijn u trokken op de muur en tweemaal de dikte van de diepte van de bovenbalk. Beitel een rechthoekige groef over de gehele lengte van de plank over een duim van de rand. De eenvoudigste manier om dit te doen is om halverwege zag door de plank maken spoorlijn lijnen en beitelen uit het gebied tussen hen door het vasthouden van de beitel en hameren het einde stevig maar voorzichtig.

Om een ​​plank te beveiligen, moet u een schroef schroef van de onderkant van de beugel door de beugel en aan de onderzijde van het schap. Als u probeert en wiebelen de plank en het doet geen krimp dan is uw fietsenstalling rack wordt gedaan.

Til je fiets op de fietsenstalling rek, zodat de bovenste balk van de fiets past snuggly in de groef. De rest van de plank kan worden gebruikt om uw fietshelmen, fietspomp en andere dingen die u nodig heeft voor uw fiets op te slaan.

Een paar tips om ervoor te zorgen dat uw fiets rack planken zijn veilig, wanneer de plank is meer dan 26 duim lang dan wilt u misschien een derde beugel plaatsen in het centrum om te voorkomen dat de plank van verzakking in de tijd. Nu genieten van uw fietsenstalling rek.