custom window screens

Bij de aanschaf van aangepaste venster schermen kunt u kiezen welk type van materiaal of scherm dat u wilt of nodig hebt. U kunt glasvezel of aluminium voor uw eigen raam-scherm materiaal te kiezen. Aluminium screen frames zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren.

Aangepaste venster screen stoffen

• Insect aangepaste venster schermen hebben een kleinere raster om ongedierte buiten te houden;. • Solar aangepaste raam schermen houden schittering van de zon en de hoeveelheid warmte die het huis binnenkomt te verminderen;. • Blackout aangepaste venster schermen te blokkeren zonlicht om kamers donkerder;. • Beveiliging aangepaste raam schermen zijn gemaakt van zware gauge aluminium tot vernietiging of toegang te stoppen in een venster. Deze schermen zijn vooral nuttig voor appartementen en commerciële gebouwen.

Soorten aangepaste venster schermen

Custom raam schermen bestaan ​​uit de helft van schermen voor enkele gehangen of schuif ramen, grote schermen voor dubbele ramen gehangen, of schermen voor openslaande ramen die zijn aangebracht op de binnenkant van het raam. Ontdek meer door te gaan naar www.qualitywindowscreen.com.

Een beperkt aantal fabrikanten leveren aangepaste venster schermen in verschillende vormen, zoals ruiten, trapezoïden, driehoeken, cirkels en bogen. Voor meer informatie over deze opties te bezoeken www.mobilescreensetc.com.