versieren van een kleine ruimte: toegelaten uitdaging

Het maken van een verklaring

Met behulp van wat je hebt

Het creëren van de Dramatische met Simple Items

Tabellen kunnen worden het middelpunt

Elizabeth Dodson is de mede-oprichter van HomeZada, een home improvement cloud-gebaseerde en organisatorische software tool. HomeZada streeft ernaar op te voeden en de nodige middelen voor huiseigenaren op alle gebieden van thuis management, met inbegrip van home improvement projecten, onderhoud, inventaris, informatie over het eigendom, en eigendom waarde.

Met de feestdagen op ons, sommige mensen beginnen bezorgd over hoe ze eigenlijk kleine ruimtes kan versieren te krijgen. Concerns als, zal die boom past in mijn huis? Na de vakantie, waar moet ik al mijn decoraties op te slaan? En – hoe maak ik mijn huis op zoek feestelijke bijeenkomsten voor vakantie, maar nog steeds passen bij de versieringen en de mensen in dezelfde ruimte?

Versieren van een kleine ruimte voor de feestdagen vereist een beetje denken en plannen, maar het toevoegen van de vakantie geest kan eenvoudiger dan u denkt.

Vergeet niet dat zeer kleine bomen kunnen schattig en leuk zijn. Probeer niet te verbergen dat je een kleine ruimte hebt, vieren. Wanneer het verfraaien van uw boom, wees creatief. Gebruik een favoriete band of een die je helpt een thema definiëren draperen rond de boom. Probeer het gebruik van grotere bollen, maar minder van hen om een ​​verklaring met uw boom te maken. Gebruik een kleur thema om uw bestaande kamer interieur te ondersteunen of markeer een favoriete hobby, nationaliteit of stad. In het geval je opslag problemen en hebben genoeg ruimte voor deze bollen, probeer decoreren met dingen om je heen naar huis aan de thema-boom te maken hebben.

Met behulp van wat je hebt is een goede optie voor het versieren van een kleine ruimte. Het lost ook het opslagprobleem. Als u kommen of vleesschotels u niet regelmatig gebruiken, probeer het toevoegen van een paar lampen, ornamenten en dennenappels om hen te verwelkomen in de vakantie.

Als u een overvloed aan boeken of games, voeg deze toe aan uw kamer inrichting. Individuele speelkaarten kunnen hangen als ornamenten uit een boom of een stapel boeken kan fungeren als uw boom rok. Misschien heb je een aantal oude sjaals en truien die zijn op weg de deur uit. Voordat je ze gooien, voeg ze toe aan een boom rok vormen of maak bogen die kunnen worden weergegeven rond uw huis om uw vakantie inrichting te verbeteren.

Gebruik oude frames om een ​​vakantie meesterwerk te creëren door te wijzen op uw favoriete vakantie geheugen met elk van uw gezinsleden. In feite, als familie komt op bezoek, vraag hen dan om een ​​frame met een favoriete foto van hen te brengen en ze persoonlijk kan toevoegen aan uw boom of ergens rond uw huis.

Als u geen ruimte voor een boom, volants van evergreens toe te voegen meer dan spiegels of op vensterbanken. Stevig vastzetten van een paar lampen aan de swags kan ook een vakantie element toe te voegen aan uw huis.

Misschien evergreens zijn gewoon niet je ding. Dan hang kerstverlichting uit de toppen van de ramen en langs de vensterbanken om een ​​gloeiende sensatie om uw kamers te creëren. U kunt zelfs gebruik maken van deze lichten te draperen op de muur of langs de randen van uw vakantie tafel om uw ruimte te verlichten.

Als je niet veel ruimte hebt, kan de tafel eigenlijk een middelpunt voor vakantie ontwerp van uw huis. Of u nu een volledige maaltijd, waar iedereen naar beneden bij elkaar gaan zitten om te eten of je bent het opzetten van een buffet, kan je de tafel van de pit die u nodig heeft voor de feestdagen toe te voegen. Voeg een vakantie gericht tafelloper of tafelkleed, voeg dan center stukken die uw gasten te krijgen in de vakantie geest.

Misschien is je overtollig bollen die niet zou passen op uw boom, voeg ze toe aan een mooie kom elegantie van de boom naar de tafel te brengen. Snij een paar kleine takken van de achterkant van uw boom en voeg ze toe aan uw tafel voor een dennen geurende vakantie.