verschillende soorten marmeren tegels

Marmeren tegel is een populair bouwmateriaal vanwege zijn elegante uitstraling en duurzaamheid. Hoewel het niet de hardste decoratieve stenen, is een van de meest populaire. Het is een mooie vloer keuze maar ook als hypoallergeen. De kosten van het marmer is hoger dan veel andere keuzes, echter,. Als u besluit op marmer voor uw vloer, zijn er verschillende soorten marmeren tegels u kunt kiezen. Welk type je zal afhangen van waar de tegel wordt gebruikt te selecteren en de look die u wilt van de tegel;. Tegels; Geglaceerd marmeren tegels hebben een sterke coating of gepolijste afwerking over het. Deze tegels hebben een lichte glans aan hen, en zijn bestand tegen vlekken. Zij behouden een glans gemakkelijk en zonder waxen, en zorgen voor een zeer harde ondergrond. Er is geen noodzaak om een ​​glazen marmeren tegel te poetsen. Krassen en deuken vertonen gemakkelijk op een zeer gepolijste, geglazuurde marmer oppervlak;. Ongeglazuurde of Geslepen tegels; Ongeglazuurde of gezoet marmeren tegel heeft een natuurlijke uitstraling en een krasbestendig oppervlak. Dit betekent echter absorberen vlekken gemakkelijker dan glas, en een afdichtmiddel of speciale wax vereist. Deze soorten zijn zeer geschikt voor gebieden met veel verkeer, omdat ze langzamer om slijtage te tonen;. Getrommeld marmeren tegels; Als u op zoek bent naar een antieke of oude look aan uw huis of kantoor, dan getrommeld marmer kan worden net wat je nodig hebt. Getrommelde marmeren tegels worden in een grote bak met zand gezet en heen en weer geslingerd. Dit zorgt voor een afgebroken en afgerond tegel die antiek en elegant op een verdieping kijkt.