snijden porselein tegel: hoe je een bullnose rand maken

Het is belangrijk om te begrijpen hoe de porseleinen tegels zijn ontworpen, vooral als je het snijden van porseleinen tegel stukken. Porseleinen tegels zijn een geweldige manier om uw huis te accentueren. Een bullnose rand nodig is bij het installeren van deze tegels in uw huis. Hieronder staan ​​de materialen die je nodig hebt, samen met de instructies over hoe je een bullnose rand te maken bij het snijden van porseleinen tegels.

Stap 1-Cut Tile

Met behulp van de tegel zaag, snijd de tegels in de gewenste vorm en grootte.

Stap 2-Bullnose Blade

Vervang het blad van de tegel zaag met een bullnose mes. Deze weg zal het grootste deel van de stoffen zich aan de rand van de pan nemen.

Stap 3-Put On Tile Saw

Zorg ervoor dat de rand te bullnosed in lijn liggen met de ingesprongen deel van de bullnose mes. Druk op de tegel op het blad tot het grootste deel van het materiaal van de tegel is verdwenen. Een gebogen rand leidt.

Stap 4-Use haakse slijper

Met behulp van een haakse slijper met een polijstkussen, glad de bullnose rand. Gebruik de molen aan de rand in een op- en neergaande beweging. Gebruik het ook op de lengte.