snijden gaten tussen de spanten voor zolder ventilatie

soffit Vents

Koop de juiste Vents

Snijden Ventilatie Gaten

Een goede zolder ventilatie is een must om een ​​goede ventilatie te garanderen in de rest van het huis. Ventilatie laat de lucht circuleren en zal ook uw zolder van het bouwen te veel vocht en de ontwikkeling van schimmels.

Een eenvoudige manier om hulp te bieden ventilatie in uw zolder is om binnendozen tussen de zolder spanten te installeren. Echter, om dit te doen, moet u gaten tussen de balken te snijden in uw zolder en een lager plafond. Voordat daadwerkelijk het snijden van gaten voor uw openingen, neem de tijd om zorgvuldig te overwegen de plaatsing van de koof ventilatieopeningen.

Bij het winkelen voor koof ventilatieopeningen te installeren, zorg ervoor dat ventilatieopeningen ontworpen om te worden geplaatst tussen de dakspant ventilatie te kopen; dit soort koof ventilatieopeningen worden genoemd koof ventilatie pluggen. Ze komen met vooraf geïnstalleerde roosters en schermen, zodat de luchtstroom niet wordt belemmerd.

Met behulp van een krijtlijn, markeert u de parallelle lijnen voor de opening van uw vent. Markeer de uiteinden met een vierkant. Gebruik een boor met een gat zagen beetje van 1 inch of meer om uw gat te beginnen, gebruik dan een elektrische zaag, zoals een puzzel of een heen en weer gaande zagen aan de bezuinigingen in de koof te maken. Zorg ervoor dat u een veiligheidsbril te gebruiken, omdat je wordt het snijden van boven je hoofd.