snijden bloemen van Zinnia

Snijd Zinnia bloemen zijn mooi in uw huis te hebben. Zelfs beter dan het hebben van hen in uw huis, is het hebben van hen groeit direct buiten uw huis, zodat u uw huis wekelijks kunnen verfrissen met hun prachtige geurige bloemen. Zinnia bloemen zijn een van die planten die precies dat voor u kan doen. Ze moeten weinig toezicht van een overvloed aan bloemen klaar om te worden gesneden te creëren.

Kies de beste planten voor het snijden

Zinnia hebben eenjarige en meerjarige variëteiten. De jaarlijkse rassen hebben de neiging om grotere bloemen te leveren. Kies een jaarlijkse dat een stam zal opleveren 18 inch of groter, zodat u genoeg van stamcellen om mee te werken. Enkele van de meest populaire rassen voor het snijden zijn: Cut en Come Again, State Fair, Giant Dahlia gebloeid, Giants of California, en Luther Burbank.

aanplant

Als je eenmaal hebt besloten welke variant die u wilt werken, zaaien in het voorjaar na het gevaar van vorst voorbij is. Zinnias kan ook binnenshuis gestart worden. Laat ze niet beginnen voordat het begin van april, omdat de planten eenvoudig te groot en onhandig om transplantatie kon krijgen. Ontkiemen de zaden volgens de aanwijzingen op het zaad pakket. De zaden moeten ontkiemen in 5 tot 7 dagen. Spacing de zaden of verdunnen van de zinnias tot 18 inches uit elkaar zal hen stimuleren om te bloeien. Houd ze gedrenkt en regelmatig gevoed en binnen 2 tot 3 maanden zul je bloemen hebt tot de vorst komt in de herfst.

Wanneer het tijd is om Cut

U vindt een aantal basisvoorzieningen nodig. Een 5-liter emmer of een soortgelijk aantal container gevuld met warm water zal helpen het behoud van uw snijbloemen vanuit de tuin aan uw huis. U vindt er een scherpe schaar of clippers wilt snijd de stengels met.

Knip je zinnias vroeg in de ochtend, terwijl de bloemen net beginnen te openen. Strippen van de bladeren af ​​zal houden van de bloemen mooier te kijken, omdat de bladeren zullen hangen en verwelken voordat de bloem doet. Eenmaal gesneden, onmiddellijk plaats de zinnias in het warme water. Zodra u het bedrag dat u wilt hebt verzameld, nemen ze binnen en schik ze in een vaas met water en bloem conserveermiddel. Er zijn verschillende merken van de bloem conserveringsmiddelen om uit te kiezen tuin aanbod centra. U kunt ook een beetje suiker toe te voegen aan het water om te helpen uw bloemen langer duren. suiker toe te voegen tot een niveau van 1 procent.

Hoe lang zullen ze duren?

Met de juiste zorg in het snijden van de jonge bloesems in de vroege ochtend, en vervolgens het plaatsen van ze direct in warm water, moeten ze minstens een week duren. De bloesems die genoeg hebben geopend om hun stuifmeel te tonen zal waarschijnlijk niet zo lang als de jongere duren. Ervoor zorgen te bloeien conserveermiddel toe te voegen aan het water hun levensduur te verlengen.

Zinnias zijn een mooie aanvulling op uw tuin en met basiszorg ze produceren een continue aanvoer van bloemen de hele zomer lang. Met zinnias, kunt u uw huis te vullen met verse snijbloemen, en tegen het einde van de week zal uw tuin nog een verse partij voor u klaar.