maak een tuinmuur met een hekwerk

Met een beetje van de zorg en geduld kan men gemakkelijk een muur in hun tuin te creëren met behulp van een Trellis en klimplanten. Met behulp van een hekwerk in combinatie met een snelle en dikke groeiende klimplant soorten kunnen een muur rond uw tuin te vormen.

Als u niet beschikt over een hekwerk in uw tuin al is er één ding om te overwegen voor de aankoop van een. U moet de gewenste hoogte en breedte van het hekwerk te overwegen. Stel je de latwerk bedekt met een dikke laag van planten voor het kopen van een hekwerk dat is zo lang en breed als u wenst.

Als u gebruik maakt van een hekwerk uitsluitend voor het creëren van een muur in uw tuin en het afschermen van deze uit het zicht kan het verstandig zijn om de aankoop van drie of vier latwerk om zij aan zij staan ​​en maak een muur. De rest van dit artikel wordt ervan uitgegaan dat u meerdere hekjes ‘hebben gekocht aan een muur rond de omtrek van uw tuin te creëren.

Na de aanschaf van een aantal geschikte hekjes, veilig installeren in uw tuin. Laat ongeveer een voet van ruimte tussen de zijden van elke trellis om de groei van toekomstige flora tegemoet.

Gebruik concrete naar het hekjes ‘aan de grond te cementeren als u ze permanent te installeren in uw tuin. Nadat ze zijn geïnstalleerd, kunt u beginnen met het selecteren van planten te groeien de hekjes. Het volgende is een lijst van drie soorten van planten die snel groeien in bijna elk klimaat en zijn geschikt om op te groeien een hekwerk.

Wilde wingerd

Deze plant is een bladverliezende wijnstok die snel groeit. Het creëert clusters van kleine witte bloemen, die om te zetten in paars-zwarte bessen die vogels aan te trekken. De Wilde Wingerd is het meest spectaculair in de herfst wanneer de bladeren verdwijnen van donker groen naar oranje en vurig rood verbleken.

Japanse Wisteria

Deze plant is een van de meest populaire planten trainen om te groeien op een hekwerk. Het draagt ​​clusters van heerlijk geurende bloemen die variëren in kleur van violet naar Crimson. Het is een agressieve groeier die zich aanpast aan vrijwel elke blootstelling aan de zon. Echter, moet worden geplant in rijke en vruchtbare goed gedraineerde grond.

trompet Creeper

Deze plant bloeit laat in het jaar en produceert gele of rode bloemen die hebben de vorm van trompetten. Deze plant is mooi eenmaal vastgesteld, maar het kan enkele jaren van groei voordat het bloeit. Deze plant klimt gemakkelijk elke hekwerk en kan getraind worden om te voldoen aan elke gewenste vorm.

Zodra je de zaden hebt genaaid of plantte de zaailingen van deze planten alles wat je nog hebt om te doen is geduldig. Elk voorjaar tijdens de planten groeiseizoen, een bezoek aan uw latwerk wekelijks naar de planten te trainen.

U zult merken dat de planten gezond uitlopers die wild groeien uit de grond zal produceren. Wikkel en verstrengelen deze uitlopers rond uw hekjes om de planten te trainen om adequaat te groeien binnen de steiger van de tralies. In een paar jaar zul je een mooie muur van de planten die je hekjes te gebruiken voor steun gecreëerd hebben.