het aansluiten van een uitlaatslang naar een draagbare airconditioner

Iedere mobiele airconditioner moet een uitlaatpijp om haar in staat om de hete lucht die wordt verwijderd uit de kamer te ventileren. De meeste apparaten worden geleverd met een uitlaat slang die is ontworpen om te leiden via de draagbare airconditioner naar het raam.

Mobiele airconditioner eenheden moeten hete lucht vent, als de machine niet in staat om deze ontluchter, kunnen ze breken of lopen inefficiënt. Het runnen van een mobiele airconditioner zonder gebruik van een uitlaat slang zal de ruimte achter de unit leiden tot zeer warm – dus in plaats van koeling, de kamer, kan je uiteindelijk het verhogen van de hitte.

Bevestiging van de slang

In je uitlaat kit, moet u het aansluiten van onderdelen voor een uitlaat slang (inclusief bijlagen en jagers) en een raam filter kit, waarmee de gebruiker aan de lucht goed te ventileren hebben. De slang moet minstens vijf voet in lengte, en is gewoonlijk ongeveer 5 inches breed. Het filter kits zijn in wezen schuim, die is ontworpen om aan een raam en voorkomen warme buitenlucht komt in de ruimte, de uitlaatslang past door een klein gat in het schuim gesneden. Dit filter past in de meeste raam- en deurkozijnen, hoewel ze openslaande ramen niet altijd aan te passen.

Zorg ervoor dat u de afvoerslang verlengen, omdat dit tegendruk kan veroorzaken, waardoor de mobiele airconditioner opwarmen. De slang moet zo recht mogelijk zijn, terwijl de airconditioner werkt.

alternatieven

Het is niet nodig de afvoerslang hechten aan een raam om te ventileren, de kits zal hechten aan de meeste schuifdeuren of met een beetje aanpassen, kan de uitlaat worden gemonteerd ontsnappen uit een wand of een laag plafond . Hoeveel wijzigingen die u wenst te maken zal afhangen van de vraag of u van plan bent om een ​​draagbare air conditioner te kopen, of gewoon huren het voor een korte periode. Buying kunt u goedkope en regelmatige toegang tot een mobiele airconditioner, zelfs in het heetst van de weersomstandigheden, terwijl huren kunt u het apparaat te testen om te zien hoe je je voelt over.

Uitlaatpijpen ook niet nodig in gebieden waar hoge temperaturen zijn aan de achterzijde van de draagbare airconditioner aanvaardbaar, bijvoorbeeld in magazijnen of de AC toestel wordt gebruikt om computers te koelen in een IT-afdeling.