gemeenschappelijke Spirea groeiende fouten te vermijden

Too Much Shade

Onjuiste Tussenruimte

Over bemesting

Niet in slagen om uw Spirea Deadhead

Over Watering

De spirea is een veel voorkomende bloeiende struik, dat is een favoriet onder tuinarchitecten. Het komt in meerdere varianten met blad kleuren die variëren tussen groen en rood. De bloemen van de plant onder meer wit, roze en andere variaties.

Spirea is gemakkelijk te kweken en te onderhouden. Echter, ook al is het gemakkelijk om een ​​Spirea planten te kweken zijn er verschillende gemeenschappelijke Spirea groeiende fouten die u zult willen vermijden. Deze fouten omvatten het planten van uw Spirea in een gebied van uw tuin, dat is in volle schaduw, onjuiste afstand, over bemesten, over water en vergeten om uitgebloeide bloemen deadhead.

De eerste groeiende fout die je kunt maken met uw spirea struik is het planten in volle schaduw. Terwijl de Spirea halfschaduw zal tolereren is het beter om het te planten in de volle zon. Volle zon aanplant zal meer bloemen produceren en deze bloemen zullen meer levendige kleuren.

Een andere fout die gebruikelijk is bij het kweken Spirea is het niet verstrekken van de planten met genoeg ruimte om te spreiden. Spirea komt in een verscheidenheid van maten en spreads. De kleinere rassen meestal spreads die variëren tussen 18 en 24 inches, terwijl de grotere soorten spreads zo breed hebben als 5:56 voeten. Als u de Spirea planten te dicht bij elkaar zullen u hun vermogen om te groeien en om bloemen te produceren belemmeren. Geef altijd uw Spirea voldoende ruimte om te groeien zonder te botsen met hun buurman.

Over bemesting is een van de meest voorkomende groeiende fouten gemaakt voor Spirea planten. De Spirea niet veel voedsel nodig hebben om gezond te groeien. Ze een jaarlijkse voeding van granulaire all-purpose meststof vereisen slechts. Deze voeding kan worden gedaan in de herfst of vroege lente. Om de meststof toe te passen net strooi de korrels rond de basis van uw spirea. Als u meer dan voer je Spirea kunt u uiteindelijk verbranden van de plant, die kan doden.

Deadheading is het proces van het afsnijden van de bloemen die zijn vervaagd. Deze werkwijze is geen vereiste voor de spirea, maar het kan zeer voordelig zijn.

Deadheading wordt voorkomen dat de productie van zaden in de herfst en bespaart u een hoop opruimen werk. Ook zal het je Spirea aan te moedigen om een ​​tweede partij van bloemen later in het seizoen te produceren.

Als u niet aan uw Spirea deadhead zal zowel nieuwe bloemen en verwelkte bloemen, die ernstig kan invloed hebben op haar schoonheid bevatten.

De meest voorkomende groeiende fout die mensen maken bij het kweken Spirea in hun werven is voorbij drenken. De Spirea kunnen gedijen onder de meeste omstandigheden, maar is het niet drassige bodem tolereren. Het is de reden dat u niet wilt dat uw Spirea te veel water geven gedurende het jaar. Spirea planten hebben over het algemeen slechts een beetje extra water tijdens de zomermaanden. De rest van het jaar zal in staat zijn om het water dat nodig heeft van de natuurlijke omgeving krijgen.