gebogen betonnen blok keermuur tips

Tip # 1 – Trek niet Uw Curve Freehand

Tip # 2 – selecteren van de juiste Concrete Bouwstenen

Tip # 3 – Verschuiving elke cursus van uw muur

Tip # 4 – Gebruik Cut betonblokken te Joints Stagger

Tip # 5 – De eerste cursus moet worden Perfect

Tip # 6 – Get Some Help

Een betonblok keermuur is zowel een mooi en functioneel onderdeel van de landschapsarchitectuur. Ontwerpen van jou als een rechte muur of gebogen muur. Elk type wand vereist speciale building strategieën om het er goed uitziet en blijft sterk en stabiel.

Voor het beste resultaat, niet van plan uit de contouren van uw betonnen keermuur uit de vrije hand. Dit maakt het erg moeilijk om een ​​consistente blok afstand te creëren. In plaats daarvan gebruik maken van een curve sjabloon of de “stick en string” methode: pond een paal in de grond en bind een string de lengte van de straal van de curve die u wilt maken aan het einde van het spel. Dit zal een kromme met een constante radius te creëren.

Concrete bouwblokken zijn er in vele soorten en maten. De besten te gebruiken schuine uiteinden. Deze zal het gemakkelijker maken om consequent te positioneren dan als je probeerde het gebruik van rechte randen blokken.

Om de stabiliteit te bouwen in de muur, offset elke cursus blokken terug ½-inch. Gravity houd uw betonnen keermuur stabiel. Probeer om ruimte de offsets zo gelijkmatig mogelijk.

Als u een hoger niveau op te bouwen, zal de curve strakker te krijgen. Dit betekent dat de voegen niet gelijkmatig wordt verdeeld. Dit maakt een spreiding van de bovenlopen meer moeilijk te doen als je alleen vertrouwen op een grootte van betonblokken. Echter, kunt u dit probleem oplossen door gebruik te maken blokken van kleinere afmetingen of door te snijden uw eigen blokken om een ​​spreiding van de gewrichten gemakkelijker te doen.

Zorg ervoor dat uw eerste paar lagen betonblokken zijn perfect uitgelijnd en op een afstand. Als uw stichting is niet eens, blijven de overige lagen steeds onvolmaakt geworden, ten koste gaat van de stabiliteit van uw keermuur.

Geef jezelf voldoende tijd om dit project te voltooien. Neem regelmatig een pauze om je rug recht, op adem en duidelijk uw geest. Dit zal u helpen om te voorkomen dat het maken van fouten en zal helpen houden u op het goede spoor. Het is beter om de hulp van een vriend of buur te werven. Dit versnelt het metselen proces en u voorzien van fysieke ondersteuning voor de zware arbeid die betrokken is bij dit project.