diy keramische tegels maintanence tips

Veel keuzes

gewoon Sweep

Wet Mops

Dust Mops

scatter Tapijten

spons Mops

Heeft Vacuüm

Solliciteer schone handdoeken

spread Sealants

Meest DIY huiseigenaren willen keramische tegels te installeren wanneer de vernieuwing badkamers vanwege hun duurzaamheid, evenals hun lage kosten. Keramische tegels die u zelf kunt installeren zijn ook gemakkelijk te verzorgen nadat u uw badkamer gerenoveerd om het een nieuwe en spannende uitstraling.

Keramische tegels zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren en patronen uit home improvement en speciale vloeren winkels. Het kan worden gekocht in verschillende maten en zijn vrij eenvoudig te installeren. U kunt ervoor kiezen om ze te installeren op uw eigen of huren van een professional als je niet comfortabel het zelf te doen voelen.

Een van de beste manieren om keramische tegels op zoek schoon en gepolijst te houden is om ze vrij van vuil te houden. Wanneer je ziet stofdeeltjes, hondenhaar, voedsel of enig ander vuil, veeg het met een zachte haren de hand bezem.

Een andere manier om keramische vloeren te behouden is om een ​​natte dweil koord ondergedompeld in warm water te gebruiken in een emmer met een zachte vloer schoner vloeistof. B Zorg ervoor dat de mop hoofd van voldoende water te wringen, zodat het niet plas op de grond als je verwijderen vormen de emmer. Als je niet wilt gebruiken een vloerreiniger kunt u kiezen voor een mild afwasmiddel verdund met water. Dweilen de keramische vloeren in zodra u een lekkage, bijgehouden in het vuil, of een andere vloeistof puinhoop merken.

U kunt uw keramische tegels te handhaven op een dagelijkse basis met een gewone zachte behandeld dweil. Voer de mop over de vloer dagelijks om het vrij te zijn van voedsel, stof, haar en andere ongewenste actueel puin te houden. Het stof mop is gemakkelijk en snel, omdat je niet hoeft te water te gebruiken met het.

Om vloeren te houden van steeds gemarkeerd of bijgehouden met alle dingen in verband met het buitenleven, na te denken over het plaatsen van kleedjes strategisch waar de keramische tegels die u zelf geïnstalleerd zijn zichtbaar. U van gemakkelijk te gooien gooien tapijten in het wassen als ze vuil worden, en in de tussentijd zal de keramische vloeren te beschermen als ze naar beneden.

Als u liever een spons mop op een string mop, gebruik het met warm water en een mild reinigingsmiddel, zoals afwasmiddel. Zorg ervoor dat de spons knijpen, zodat het grootste deel van het water is verwijderd.

U kunt ook een elektrische stok vacuüm om snel en efficiënt schoonmaken knoeit. Elektrische bezem of stofzuigers kunnen meestal halen droge goederen, en sommige modellen kunnen ook opzuigen eventuele gemorste vloeistof waardoor ze een handig keukenapparaat.

Of u nu een string mop of een spons mop gebruiken, altijd de taak van het schoonmaken van de tegels je jezelf geïnstalleerd met een schone, zachte doek om water vlekken te drogen te voltooien. Als je niet het water merken te drogen, zullen ze lelijke vlekken op de keramische tegels te verlaten.

Er zijn speciale kit die kunnen worden gekocht van een vloer of home improvement winkel die u kunt toepassen op de keramische tegels u zelf geïnstalleerd. Afdichten van de tegels helpt om vuil te minimaliseren, echter de vloer nog moeten worden gewassen en onderhouden. Vóór de aankoop van een kit contact op met de fabrikant van de tegels of de aannemer om uit te zoeken wat het beste voor uw vloer zou zijn.