diy drain reparatie

Stap 1 – Verwijder Stilstaand water

Stap 2 – Verwijder de putdeksel

Stap 3 – Probeer een Plunger

Stap 4 – handmatig verwijderen van de Clog

Stap 5 – Gebruik een Commercial Chemical De-Clogger

Stap 6 – Gebruik een loodgieter Snake

Een verstopte afvoer is een van de meest voorkomende problemen in elk huishouden, en zal bijna altijd nodig iemand in de familie om effectieve afvoer reparatie procedures kennen om de verstopping te verwijderen. Om een ​​verstopte afvoer te herstellen, volgt u de 5 stappen hieronder.

Als uw afvoer volledig verstopt is, verwijdert u het water met behulp van een slang om het water sifon uit de verstopte bad of de wastafel en laat het in een container of een buitenoppervlak dat is op een niveau dat lager is dan het water in het bad. Laat een kleine hoeveelheid water in de kuip om uw reparatie te testen.

Met het water uit het bad of wastafel, verwijder het putdeksel door het afsluiten van de schroef waarmee de kap is bevestigd. Sommige putdeksels zijn niet verwijderbaar. Als u niet in staat om een ​​bevestigingsschroef houden van uw kap op zijn plaats te vinden, ga naar de volgende stap zijn.

De klomp kan worden gecreëerd door materiaal dat gemakkelijk door uw gebruik van een zuiger worden verwijderd. Plaats de plunjer mond over de afvoer opening, zodat alle lucht, behalve dat in de afvoer wordt afgesloten binnenkomen of verlaten van de zuiger. Beweeg de zuiger op en neer krachtig, verwijder het dan. Water je nog hebt in het bad zal helpen om een ​​benodigde vacuüm te creëren. Als het water begint te lekken nadat u de zuiger hebt gebruikt, zult u met succes gerepareerd de klomp. Als het water niet weglopen, gaan naar de volgende stap.

Als u niet in staat om het putdeksel verwijderen waren, moet je nu proberen tot het afsluiten van vuil in de buurt van de top van de drain die kunnen worden verstopping van de afvoer. Het meest waarschijnlijk, als uw putdeksel eerder op zijn plaats is geweest, de klomp is meer dan waarschijnlijk veroorzaakt door een verzameling van haar en zeepresten, hetzij in de buurt van de afvoer opening of dieper in de afvoer. Met een pincet of hemostats, probeer het grijpen van elk materiaal in de buurt van de afvoer opening. Verwijder al het materiaal dat je kunt bereiken met uw hemostats, en trek het materiaal uit de afvoer. Dan test opnieuw, om te zien of het water afvoeren. Als dit niet gebeurt, of als het riool te langzaam, gaan naar de volgende stap.

Een klomp veroorzaakt door haren en zeepresten opbouw en is dieper in de afvoer kan soms worden opgelost door gebruik te maken van een chemische de-clogger. Verwijder al het water in het bad of bassin dat de de-clogger kon verdunnen. Giet ongeveer 2 kopjes van de vloeistof de-clogger in de afvoer. Laat 10 tot 15 minuten voor het naar de klomp te ontbinden, dan proef winnen door stromend water in uw bad en waardoor het bad af te voeren.

Tot slot, als geen van de bovenstaande procedures hebben gewerkt, het huren van een loodgieters “slang”, of een loodgieter bellen.