de bouw van een houtgestookte hot tub

Stap 1-Bereid een vlakke ondergrond

Stap 2-kopen of bouwen van een tank

Stap 3-voorbereiden van een Bulk Liquid Tank

Stap 4-Bereid uw warmtebron

Is er iets meer ontspannen dan zitten in een houtgestookte hot tub? Als u wilt genieten van dit op een koude winteravond, kun je bouwen uw eigen houtgestookte hot tub met een aantal hout- en metaalbewerking sommige vaardigheden.

Plan waar je naartoe gaat om uw hot tub te plaatsen. Zodra het vol zal het heel zwaar zijn, dus plan vooruit met een versterkte basis. Bij installatie op de grond, kun je zand gebruiken om een ​​vlakke ondergrond te creëren voor haar om op te zitten.

U kunt uw eigen hot tub bouwen van alles wat groot genoeg om u te houden en tolereert warm water. U kunt een houten hot tub te maken van een oude whisky vat gevoerd met een vijverfolie op maat gesneden. U kunt een hot tub kit aan te schaffen. U kunt zelfs een uit sintelblokken, goed gemetselde, bekleed met kunststof.

Een van de makkelijkste manieren om een ​​tank te krijgen is om een ​​metalen of plastic bulk vloeistoftank of voorraad tank kopen. U kunt de voorraad tanks vinden bij een lokale voeding winkel.

Vloeibare bulk tanks hebben vaak een plastic tank in een metalen kooi. Als u deze optie kiest, hier is hoe het te bereiden.

Verwarm water het bad met een commercieel snorkel kachel of maak uw eigen warmtebron. Een snorkel kachel houtkachel die een kachelpijp of “snorkel” voor de aansturing van de rook heeft. De snorkel kachel ligt direct in de hot tub. U kunt een snorkel fornuis maak gebruik van een heavy metal container die bestand is tegen vuur direct binnenkant van het.

Om een ​​warmtebron dat is buiten het bad te maken, gebruik dan een lege, schone radiator geplaatst direct onder de bodem van de hot tub. Installeer leidingen bevestigen van de bodem van het bad met de onderkant van de radiator. Installeer ook leidingen vanaf de bovenkant van de radiator halverwege de ton. Je zal dan een vuur onder de radiator een thermosifon te maken. De reactie van deze werkwijze wordt het koude water uit de bodem van het bad, verwarmen en dan terug naar de warme bovenkant van de kuip.

Als u te kiezen voor het creëren van een thermosyphon systeem, moet u niet te zitten in de buurt van de ingang voor warm water, want het kan branden. Als dat niet voor u werkt, kan het probleem worden verlicht door het installeren van een waterpomp die het hete water terug naar de bodem van het bad, maar deze methode zal langer duren om het water te verwarmen.

Met beide methoden verhitten neemt gewoonlijk 1:59 kruiwagens van hout het bad op een geschikte temperatuur te brengen, afhankelijk van de grootte van het bad.